Celebritatea se mosteneste - mame si fiice de succes

/ / Modificat: 2006-10-26
Celebritatea se mosteneste - mame si fiice de succes





  

Gwyneth Paltrow si Blythe Danner

Vorbind despre aceasta pereche, marul nu cade departe de pom. Gwyneth Paltrow a obtinut Oscarul pentru rolul sau in "Shakespeare in Love" si mama sa, Blythe Danner a castigat un Tony in 1970. Sansele sunt de doua ori mai mari pentru o a treia generatie in showbiz, deoarece Gwynnie a facut-o pe Blythe bunica inca o data cu baietelul Moses.

Oops! Blythe a dat vestea in tara despre a doua sarcina a lui Gwyneth din toamna trecuta.

  

Sharon Osbourne si Kelly Osbourne

Lansarea emisiunii "Familia Osbourne" in anul 2002 a dus la crearea unei adevarate nebunii in jurul celor doua fete din casa Osbourne. Sharon administreaza imperiul sau de heavy metal, pe cand Kelly primeste sfaturi de de la mama sa, incepand cu alegerea liniei de imbracaminte Stiletto Killers.

Oops! Sharon si Kelly fac cumparaturile impreuna si adesea fac schimb de haine intre ele

  

Kate Hudson si Goldie Hawn

Gena pentru o persoana adorabila nu a sarit o generatie. Kate Hudson are acelasi sarm ca si mama sa, Goldie Hawn in "Private Benjamin", este o buna dansatoare, demonstrandu-ne in "LaughIn's" si talentul de asemenea. Mamica a castigat un Oscar pentru "Cactus Flower" si Kate a fost nominalizata la "Almost Famous".

Oops! Goldie este mandra sa fie bunica lui Ryder.

  

Kathy Hilton si Paris Hilton

Kathy Hilton a fost actrita inainte de a se casatori cu cel care detine un adevarat imperiu de hoteluri, insa nu se compara cu magnetul de paparazzi, Paris Hilton, fiica sa. Aceasta a devenit celebra datorita unor scene de sex, a faimoaselor cumparaturi si a logodnicului sau saptamanal.

Oops! Comportamentul provocativ este mostenit. Multe poze provocatoare cu Kathy se gasesc pe Ebay.

   

Chelsea Clinton si Hillary Clinton

Petrecand ciudatii ani ai adolescentei la Casa Alba, Chelsea Clinton a reusit sa creasca fara probleme, dincolo de scandalurile de familie bine mediatizate. Desi Hil s-a intors la vechea sa casa, cele mai mari realizari au ramas, printre care si absolvirea Universitatii Stanford si Oxford.

Oops! Hillary si Bill Clinton au pregatit-o pe tanara Chelsea pentru alegeri

  

Fetele Trump

O mostenire nu inseamna neaparat bani, in cazul fetei si mamei Trump e vorba si de frumusete, inteligenta si comportament de diva. Ivanka  a fost destul de draguta si inalta sa calce pe urmele mamei ei si sa urmeze cariera de modelling inca din adolescenta si destul de desteapta pentru a absolvi Universitatea de Afaceri Pennsylvania Wharton. Acum aceasta lucreaza pentru tatal sau Donald Trump.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre