Captureaza si pastreaza cele mai dragi momente ale copilului tau prin poze desprinse din basme

/ / Modificat: 2021-04-08
Captureaza si pastreaza cele mai dragi momente ale copilului tau prin poze desprinse din basme

Copiii cresc de la o zi la alta si vrem sa ne bucuram de ei cat se poate de mult. Ne dorim sa capturam momentele importante din viata sa, toate zambetele, reusitele, fiecare clipa petrecuta alaturi de noi.

Cum timpul isi spune cuvantul de fiecare data, ca parinti trebuie sa cautam solutii prin care sa reusim sa pastram intacte amintirile. Empik Foto va poate ajuta in acest demers prin servicii de calitate de developare poze, print pe panza si multe alte surprize de care va veti bucura atat dumneavoastra, cat si cei dragi. Alegerea va va apartine in totalitate!

Colectati amintiri cu ajutorul serviciului de imprimare fotografii 

Puteti sa optati pentru procesul de imprimare fotografii in cazul in care va doriti toate pozele copilului intr-un format separat. Chiar daca aveti sute de poze pe telefonul mobil, farmecul este pierdut daca nu le veti detine si in formatul fizic. Tipurile de developare fotografii sunt diferite si variaza in functie de dimensiuni.

Ele incep de la 9x13 si pot ajunge pana la 70x100, fiind impartite pe categorii Standard, Instafoto, Mari, XXL sau Panorame. Exista si optiunea de a alege tipul de hartie pe care va veti putea printa pozele – standard, premium sau exclusive. Fiecare va reda clipele petrecute alaturi de cel mic prin culorile vibrante, luciu si claritate. Pasii pe care ii puteti urma sunt destul de simpli. Nu va fi nevoie decat sa adaugati fotografiile pe care doriti sa le imprimati, sa alegeti formatul, hartia si numarul de poze, iar apoi sa incadrati pozele asa cum va doriti – pentru procesul de printare. La final se va selecta rama sau filtrele si ulterior, se va adauga produsul in cos.

Cum puteti realiza o fotocarte desprinsa din basme?

Prin fotocarte nu numai ca veti reusi sa creati unul dintre cele mai bune cadouri personalizate, insa veti putea sa va conturati propriul basm, unul in care cel mic este personajul principal. Aveti posibilitatea de a colecta toate amintirile frumoase si de a retrai clipele magice alaturi de copilul dumneavoastra. Va puteti alege chiar si tipul de fotocarte. Exista doua versiuni de fotocarte, cea standard si cea premium.

Varianta standard este cea mai populara, putand ingloba intre 28 si 160 de pagini de fotografii, imprimate pe hartie moale credata. Pe de alta parte, varianta premium este si ea la mare cautare, avand in vedere si procedeul profesional de printare poze pe hartie fotografica tare. Volumul acoperit de versiunea premium este de la 20 pana la 40 de pagini, iar specialistii o recomanda pentru cei care vor sa foloseasca produsul in scop profesional sau la ocazii speciale. Pentru a putea incepe procesul de creatie, trebuie sa incepeti cu alegerea tipului de format dorit.

El difera in functie de hartia folosita. Poate incepe de la dimensiuni de 15x15 si poate ajunge pana la 30x30. Alegeti unul din cele 8 categorii tematice de sabloane si apoi selectati cu incredere tipul de fundal, ClipArt si ramele aferente. Procesul este simplu, intuitiv si foarte rapid.

Creati cadouri personalizate cu ajutorul pozelor celui mic. De la print pe panza pana la cani

Daca o fotocarte vi se pare ideala, atunci si cadourile personalizate create prin intermediul fotografiilor va pot ajuta sa captati amintiri de nepretuit cu minunea dumneavoastra. De la huse personalizate la poze pe panza, pana la cani cu poze, aveti din ce alege. Le puteti darui celor mai dragi oameni din viata dumneavoastra, precum bunicilor sau altor rude. Puteti sa creati un cadou foarte interesant care va pune la treaba chiar si abilitatile strategice.

Se poate face chiar si un puzzle cu bebelusul dumneavoastra sau postere pe care sa le inramati ulterior. Puteti gasi produsul favorit accesand paginile denumite si „FOTOCANI”, „HUSE” si „PUZZLE”. Canile pot sa fie simple, magice si insotite de o lingurita. Cele magice sunt si ele foarte cautate, avand capacitatea de a devoala poza aleasa in timp ce turnati lichid fierbinte. Exista o gama intens dezvoltata de cadouri care vor fi apreciate de cei dragi si chiar si de micul bebelus care, odata ce va creste, va savura inca odata din clipele copilariei petrecute alaturi de parintii sai.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre