Ai fost invitata la un Baby Shower? 5 idei de cadouri din care sa te inspiri

/ / Modificat: 2021-07-05
Ai fost invitata la un Baby Shower? 5 idei de cadouri din care sa te inspiri

Petrecerile baby shower, extrem de populare in America, au prins din ce in ce mai mult teren si la noi. Tot mai multe persoane organizeaza astfel de petreceri. Este un prilej de bucurie pentru viitoarea mama, dar si pentru apropiatii acesteia.

Traditia spune insa ca invitatii sa vina cu mici cadouri care sa o ajute pe mama in primele luni dupa nastere. Daca esti in cautarea unui cadou pentru un baby shower avem cateva idei din care sa te inspiri!

Un suport pentru suzeta cu numele bebelusului

Suzetele nu lipsesc din rutina bebelusilor. Prin urmare un suport pentru suzeta este o idee buna. Iar pentru a face cadoul mult mai atractiv, poti personaliza suportul cu numele bebelusului.

O masuta portabila pentru schimbarea bebelusului

Masuta portabila pentru schimbarea bebelusului este mult mai utila decat una clasica. Poate fi luata in vacante, poate fi pusa pe pat sau pe o masa si poate fi depozitata cu usurinta in cazul unei incaperi mici. Alege un model care are compartimente de depozitare a scutecelor, servetelelor si cremelor.

Album foto personalizat

Un album foto, personalizat, este o idee perfecta pentru un baby shower. Acesta poate include numele copilului si pagini personalizate unde, pe langa poze, parintele sa noteze data nasterii, numele, primele cuvinte, etc.

Un sistem de purtare a bebelusului

In primele luni de viata, bebelusul este extrem de legat de mama acestuia. Un sistem ded purtare al bebelusului nu ii face doar acestuia un bine ci si mamei care, in timp ce poarta copilul se poate ocupa si de alte activitati casnice si nu numai. In plus, este mult mai practic sa porti copilul intr-un sistem special decat sa il plimbe in carucior, daca nu are cine sa o ajute sa coboare si sa urce caruciorul pe scari.

Un tort din scutece si biberoane

Poti cumpara unul gata facut, sau il poti face acasa. Ai nevoie de scutece, doua-trei biberoane, o jucarie si panglica. Formeaza doua sau trei etaje din scutece si pune deasupra biberoanele si jucaria. Leaga fiecare etaj cu o panglica. Daca stii numele copilului poti atasa o eticheta cu acesta.

Sursa foto: pexels.com

Articole recomandate

Citeste si despre