Obiceiurile mamicilor fericite

/ / Modificat: 2012-05-23
Obiceiurile mamicilor fericite

Fericirea mamicilor chiar sta in lucruri marunte. Ele se bucura de zambetul bebelusului lor, de primii pasi ai lui, de momentele de joaca si chiar de simpla lui prezenta. Insa fiecare femeie are nevoie sa se simta fericita si implinita si dincolo de satisfactiile aduse de statutul de parinte. Secretele mamicilor fericite constau in cateva obiceiuri simple, la indemana, care contribuie la bunastarea lor si le ajuta sa se fie binedispuse, relaxate si zambitoare in fiecare clipa.

Foto: moderndentalmarketing.com

Nu ezita sa ceri ajutor!

O mamica care incearca sa se descurce singura in tot ceea ce tine de ingrijirea copilului, casa, cumparaturi sau munca, nu va fi niciodata o femeie fericita, ci obosita, stresata, epuizata.

Mamicile care nu se tem sa ceara ajutor si care stiu sa-si organizeze timpul pentru a avea suficiente momente de respiro si relaxare sunt fericite, rabdatoare si entuziaste.

Obiceiul de a manca sanatos si de a dormi suficient

Mamicile care au vointa si reusesc sa doarma cel putin 7-8 ore pe noapte (insa nu atunci cand copilul este bebelus), sa manance tot timpul sanatos, nu au probleme cu nivelul de energie si buna dispozitie.

Daca ai grija ca in loc de o merdenea sa savurezi un mar, o mana de nuci, un iaurt sau un baton de cereale, si sa te culci un pic mai devreme decat de obicei, organismul si starea de dispozitie iti vor multumi.

Obiceiul de a te rasfata la spa, masaj, cosmetica

Este un lucru demonstrat faptul ca o femeie care isi face timp sa mearga la salon pentru impachetari, manichiura, masaje si alte tratamente cosmetice sau de infrumusetare, are o stare de spirit mai buna, se simte mai frumoasa si zambeste mai mult.

Asadar, daca vrei sa fii cu adevarat fericita, incepe cu tine. Ai grija de corpul si sanatatea ta si rasfata-te de cate ori ai ocazia.

Activeaza-ti viata sociala!

O viata care se invarte doar in jurul casei si al copilului nu poate fi una satisfacatoare, oricat de mult te bucuri sa petreci timp cu prichindelul tau.

Este important sa iti activezi viata sociala, sa iesi cu partenerul de viata si cu prietenii si sa faceti lucruri amuzante impreuna.

Planificati iesiri in cluburi, la restaurante, in parcuri, organizati drumetii, seri de jocuri, de filme si alte activitati distractive, care sa te scoata din rutina.

Reaprinde flacarile pasiunii in relatia cu partenerul!

Daca te afli in situatia in care ai lasat relatia de iubire pe locul al doilea, dupa copil, si ai uitat sa mai revii si sa o reactivezi, este momentul sa iei masuri urgente si sa te reapropii de partenerul de viata.

Suprinde-l in fiecare zi cu mici atentii si fa-te mereu frumoasa pentru el, astfel incat sa il faci sa te doreasca la fel ca la inceput.

Nu ar strica sa va condimentati un pic si viata sexuala si sa mai diversificati locurile unde faceti sex sau sa schimbati pozitiile.

Fii pozitiva si optimista!

Incearca sa mai observi si partea plina a paharului, nu sa te concentrezi mereu pe evenimentele mai putin placute care se intampla in viata ta.

Gandeste pozitiv, fii optimista si vei atrage de partea ta bunastarea, fericirea, dar si reusitele.

Tu esti o mamica fericita si implinita? Care sunt secretele fericirii tale? Impartaseste-ne secretele si trucurile unei vieti implinite in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Secrete mamici fericite Frumusete mamici Relaxare mamici Crestere copii Ingrijire copii

Articole recomandate

Citeste si despre