5 motive pentru care sa calatoresti cu mama ta, macar o data in viata

/ / Modificat: 2019-04-08
5 motive pentru care sa calatoresti cu mama ta, macar o data in viata

Cand te gandesti la o calatorie, partenerul sau cel mai bun prieten iti vin prima data in minte pentru a te insoti.

Dar a venit timpul sa te gandesti sa calatoresti si cu mama ta, cel putin o data in viata. Va fi atat de distractiv incat vei dori sa repetati experienta.

A face o calatorie cu mama nu este un lucru specific doar copiilor. Poate deveni o experienta incredibila si pentru adulti.

Chiar daca te gandesti ca acest lucru poate cauza stres, atunci cand vei fi in vacanta sentimentul va fi complet diferit, fiind alaturi de o persoana pe care o cunosti de-o viata.

1. Vei fi mai sigur

Cel mai sigur lucru este ca mamele au intotdeauna o solutie la aproape tot ce ti se intampla pe parcursul vietii, desi supraprotectia poate parea un pic suparatoare. In realitate, insa, nu este chiar asa. Mama nu-ti va intoarce niciodata spatele si te va ajuta atunci cand vei avea mai mare nevoie de ea. Daca explorezi colturi pe care nu le cunosti, prezenta mamei iti va oferi un sentiment de siguranta si incredere, care te va insoti mereu.

2. Este terapeutic

Unii oamenii cred ca este inevitabil sa nu aiba anumite conflicte cu mama lor, ceea ce poate provoca dezacorduri, dar toate acestea se pot schimba atunci cand mergi impreuna cu ea intr-o calatorie. Trebuie sa tii cont de faptul ca a fi departe de casa si de stresul vietii de zi cu zi, umbland hai-hui pe strazi pietruite si vazand peisaje incredibile, conversatiile vor curge fara efort si va fi ceva cu adevarat terapeutic.

3. Vei aprecia cele mai mici lucruri

calatorie

Atunci cand calatoresc, mamele sunt surprinse de aproape tot ce vad, de aceea vor fi dispuse sa experimenteze calatoria la maxim. Cu siguranta vei accepta sa faci ceva ce n-ai fi facut niciodata cu prietenii sau partenerul tau. De asemenea, nu conteaza daca ceva nu merge bine, vei realiza ca va avea intotdeauna o atitudine pozitiva si recunoscatoare.

4. Afli mai multe despre mama ta

Da, desi v-ati impartasit cu ea toata viata, este posibil sa nu stii cine este ea, atunci cand nu se afla in rolul de mama. Calatorind impreuna vei avea ocazia sa porti alte discutii si vei observa o atitudine foarte diferita fata de cea pe care o afiseaza acasa, unde are multe sarcini de indeplinit.

5. Iti vei exprima recunostinta

Daca nu exista nicio indoiala cu privire la ceva, este vorba despre eforturile incredibile pe care le fac mamele pentru copiii lor, pe toata durata vietii, desi de multe ori lucrurile nu au fost foarte usoare. Tot timpul, dragostea, energia si banii pe care ti le-a oferit, te-au format ca persoana. A face o excursie cu ea este cel mai bun mod de a-ti exprima recunostinta pe care o simti, printr-o experienta care va fi placuta pentru voi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Calatorie Relatie mama copii

Articole recomandate

Citeste si despre