25 de semne ca esti mama de baiat

/ / Modificat: 2017-08-28
25 de semne ca esti mama de baiat

Stiai ca statutul tau onorabil de "mama de baiat" se reflecta in multe aspecte ale vietii tale, de la modul in care te comporti, pana la numarul surprinzator de informatii pe care le detii despre toate modelele de masini lansate in ultimul an?

Daca mamicile de fete cunosc pe de rost toate colectiile Barbie promovate in supermarketuri si stiu sa impleteasca parul in cel putin patru variante diferite, tu te lauzi cu alte deprinderi insuflate de nazdravanul tau aflat in plina dezvoltare.

Ai adresat milioane de cuvinte de "ocara" unor banale piese de Lego aruncate pe podeaua din living, te entuziasmezi la trecerea masinii de pompieri (chiar si cand nu te afli in compania micutului tau) si visezi la o lume mai buna, in care capacul closetului sa te astepte in baie fara sa fie ridicat?

Acestea sunt semne clare ca esti mama de baiat, o ipostaza cu adevarat unica, care te determina sa iti lasi latura masculina sa te domine, de dragul cavalerului tau aflat pe cale sa ajunga un barbat in toata regula.

Iata cateva indicii amuzante, dar pertinente, care te dau de gol: esti mama de baiat!

1. Te cuprinde frecvent o senzatie groaznica de "rece" cand utilizezi toaleta, pentru ca n-ai observat (iar!) ca cineva a uitat sa lase colacul closetului in jos.

2. Ai renuntat de multa vreme la interzicerea jocului cu mingea in casa, consolandu-te cu regula de compromis "nu o arunca prea tare".

3. Ai abilitatile unui adevarat cadru medical SMURD, de cand nazdravanul tau a inceput sa te surprinda neplacut aproape zilnic cu cate o julitura in genunchi.

4. Exagerezi cu rochitele roz, pantofiorii cu fundite si clamele multicolore pe care le cumperi prietenelor care au nascut fetite.

5. Ai acasa cel putin trei mijloace de transport pentru copii: trotineta, bicicleta si skateboard.

6. Piesele Lego care ti-au ranit talpile de fiecare data cand nu le-ai observat pe jos iti produc fiori de groaza, mai ceva ca un film cu fantome.

7. Ti-ai scazut cu mult standardele privind o camera ordonata si esti multumita cand dormitorul baietelului tau iti permite macar deplasarea pe langa mobilier, fara sa te impiedici.

8. Ai un intreg album de flori uscate, pastrate amintire, pentru ca le-ai primit de la cavalerul tau galant si nu te-ai indurat sa le arunci.

9. Ai inceput sa speli aceleasi haine de doua sau trei ori, de cand sportivul tau a descoperit farmecul fotbalului la iarba verde.

10. Repeti in fiecare zi aceleasi sintagme, avand asteptari foarte mici privind un raspuns afirmativ: "pleaca de la computer", "fa dus inainte de culcare", "foloseste deodorantul" sau "nu mai iesi nepieptanat din casa".

11. Stii foarte bine diferenta dintre un motor cu aburi si un tren diesel si poti identifica cel putin 5 vehicule diferite pentru constructii.

12. Esti mult mai bine pusa la curent cu noutatile din sport decat toate prietenele tale fara copii sau mame de fetite.

13. Gasesti in mod regulat in geanta roti de cauciuc de la masinute, mini-volane si piulite de jucarie.

14. Ai inceput sa te obisnuiesti neasteptat de mult cu manifestari fiziologice pe care odinioara le considerai respingatoare (regurgitari, flatulente etc.).

15. Cunosti numele real si identitatea secreta a multor eroi din desene animate, desi nu ai inteles niciodata de ce este crucial sa detii aceste informatii (o faci de dragul puiului tau).

16. Nu pleci niciodata fara pansament, rivanol si alte bandaje la drum (nu se stie niciodata cand baietelul tau decide sa faca pe curajosul).

17. Ai o pereche speciala de manusi din cauciuc gros si rezistent, cu care cureti toaleta folosita de "barbatii casei".

18. Toate locurile din natura ti se par potrivite pentru urinat, in caz de urgenta.

19. Descoperi in spatiul intim al locuintei tale multi "musafiri" exotici, precum soparle, gandacei, broscute sau serpisori.

20. Esti o adevarata maestra in a face gornete pentru tuberman sau scoabe pentru prastie.

21. Nu ti s-a intamplat in trecut sa implori pe cineva atat de mult sa faca baie inainte de culcare.

22. Ai organizat multe petreceri cu copii care au inclus curse de masini, jocuri Lego, Star Wars sau Angry Birds.

23. Incepi sa crezi ca o Apocalipsa cu oameni-zombie nu este o perspectiva chiar imposibila, de cand baietelul tau a facut o obsesie din asta.

24. Nu primesti niciodata ajutor in bucatarie, nici macar la prepararea prajiturilor.

25. Ai intrat cel putin o data in pielea personajului Robin, doar pentru ca baietelul tau si-a dorit sa fie Batman.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama baiat Mama de baiat

Articole recomandate

Citeste si despre