11 semne care iti arata ca mama ta iti este cel mai BUN prieten de pe pamant. Recunosti vreunul?

/ / Modificat: 2019-09-26
11 semne care iti arata ca mama ta iti este cel mai BUN prieten de pe pamant. Recunosti vreunul?

O oferta nesfarsita de sprijin, respect si bunatate cu multa rabdare si dragoste. Legatura dintre mame si copii este mai mult decat o simpla legatura genetica.

Ne incurajeaza cand trebuie, ne asculta gandurile si indoielile, ne invata cum sa ne iubim pe noi insine si este acolo pentru tine 24 de ore din 24.

Mamele sunt supereroinele noastre. Daca reusesc sa devina si prietenele nostre de-a lungul vietii, aceasta poate fi una dintre cele mai mari bucurii!

Semnele care iti arata ca mama ta iti este cea mai BUNA prietena

1. Este cel mai mare fan al tau.

Ea a crezut in tine chiar din prima zi si, uneori, face asta chiar mai mult decat tine. Indiferent de planurile pe care le ai despre viata ta, ea va fi mereu acolo pentru a-ti inlatura indoielile si pentru a te sprijini. Singurul lucru pe care si-l doreste este ca tu sa te simti bine si face totul pentru ca asa sa se intample.

2. Este intotdeauna dispusa sa asculte noutatile tale.

Cand apare ceva bun in viata ta, poate ai dori sa impartasesti cu intreaga familie sau cu prietenii tau. Dar prima persoana care stie totul este mama ta pretioasa. Si ea se bucura pentru tine, uneori chiar mai mult decat te astepti.

3. Sfaturile ei sunt importante pentru tine, la fel si ale tale pentru ea.

prietena1

Cand ai ezitari, prima persoana la care te intorci este mama ta. Gandurile si sfaturile ei sunt cruciale pentru tine si le iei foarte in serios. Nu iti este teama sa fii sincer cu privire la lucrurile care te sperie si stii ca te va ajuta. Pe de alta parte, s-ar putea ca mama ta sa-ti ceara sfatul, pentru ca stie ca poate avea incredere in tine.

4. Si stii, poti fi complet sincer cu ea.

Indiferent de lucrurile pe care le-ai facut - bune, rele sau urate- poti sa-ti deschizi sufletul intotdeauna in fata ei. Nu va judeca, va incerca sa te inteleaga si va pastra totul secret. Oricat de bine este sa-ti ofere sfaturi utile, ea poate sa taca si sa asculte, pur si simplu, atunci cand ai nevoie.

5. Ea iti va spune intotdeauna adevarul

Atunci cand va simti ca trebuie sa vorbeasca, va face asta. Ea iti va spune adevarul gol-golut, chiar daca uneori este incomod sa-l auzi. Despre relatia actuala, despre tinuta ta sau despre stilul tau de viata - ea iti doreste numai binele.

6. Ea asculta parerea ta si incearca sa te inteleaga.

O conversatie cu mama ta este intotdeauna o placere, pentru ca vrea sa-ti cunoasca gandurile. Ea respecta parerea ta si nu-i pasa daca nu coincide cu a ei. Ea te ajuta sa gasesti solutia unei probleme fara sa te schimbi complet.

7. Este intotdeauna acolo pentru tine, in orice moment al zilei.

prietena2

Chiar si cand esti plecat de acasa, stii ca o poti suna oricat de tarziu ar fi, chiar si noaptea sau in timpul unei zile aglomerate. Mama ta va gasi intotdeauna timp pentru tine. Daca ai nevoie de ajutor, ea va incerca sa vina imediat sa te ajute. Este cel mai mare sprijin al tau in orice perioada a vietii tale.

8. Te iubeste chiar si atunci cand iti este greu sa te iubesti tu, pe tine.

Momente grele pot aparea din diferite motive. In aceste perioade care te dau peste cap, mama te va inconjura cu iubirea ei chiar mai mult decat de obicei. Ea te va invata din nou cum sa te iubesti pe tine si va avea grija de sanatatea ta mentala.

9. Intotdeauna se bucura de compania ta.

Mama ta este o persoana interesanta, care stie multe si, de asemenea, tine pasul cu ultimele tendinte. Si va simtiti la fel de bine cand petreceti timpul impreuna. La fel ca cel petrecut in compania prietenilor tai. De fapt, ei o iubesc pe mama ta si ea nu se simte niciodata inconfortabil in compania lor!

10. Se teme pentru tine.

Viata, sanatatea si relatiile reciproce sunt importante pentru amandoi. Ai putea chiar sa te gandesti la fericirea ei mai mult decat la a ta. O testezi si o suni de mai multe ori pe zi doar pentru a afla ca totul este bine oriunde s-ar afla. Si oricat de mare ai fi, mama ta isi va face mereu griji si te va verifica.

11. Relatia cu ea devine mai puternica cu fiecare an.

Cu fiecare an care trece, invatati amandoi sa va intelegeti mai bine, iar acest lucru va face ca relatia voastra sa fie mai puternica. Simti cum dragostea si respectul creste in fiecare zi, iar asta iti ofera un sentiment placut. Pana la urma, s-ar putea chiar sa-ti fie greu sa-ti imaginezi viata fara mama ta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Prieteni Mama

Articole recomandate

Citeste si despre