Alina Ceusan, mesaj catre mame: "Nu va mai plangeti de mila, GASITI timp pentru voi"

/ / Modificat: 2020-09-17
Alina Ceusan, mesaj catre mame:

Alina Ceusan este cea mai proaspata mamica din showbiz. Cunoscuta publicului larg dupa participarea la Asia Express, dar deja celebra in online, ea a adus pe lume un baietel ce a primit numele de Tisha Rock, pe 15 septembrie, si a impartasit cu fanii sai intreaga experienta a nasterii. Influencer de beauty, ingrijire persoanala si fashion, Alina Ceusan a primit, cum era de asteptat, o multime de mesaje de felicitare, dar si comentarii mai putin prietenoase.

Prima fotografie cu baietelul Alinei Ceusan a strans peste 200.000 de aprecieri, insa dintre toate comentariile unul a scos-o din sarite pe vedeta:

“Am observat ca esti cam obsedata de ingrijirea personala, cred ca numai asta faci de dimineata pana seara. Dupa ce vine copilul o sa vezi ca poti trai si fara atata exagerare pentru ca nu o sa mai ai timp din belsug.

Mesajul a facut-o pe Alina Ceusan sa rabufneasca la adresa tuturor mamelor care se plang ca nu mai au timp de ele din cauza bebelusilor, dar si la adresa femeilor care sunt rautacioase cu "suratele" lor.

"Foarte dragute noi, femeile, una cu alta, in general! Vindeti cosmarul ca venirea unui copil pe lume inseamna sfarsitul vietii tale. Poate fi asa, daca tu vrei asta. Nu va mai plangeti de mila, aveti grija de voi ca sa puteti afea grija de altii la full speed. Gasiti-va timp pentru voi, fiti femei in primul rand! Voi, astea cu «n-am facut dus de patru zile, nu pot de copii», mai puteti voi cu voi? Credeti ca copilului ii face placere sa aiba o mama care nu a facut dus de patru zile, stresata si iesita din pepeni? Lasa-l, draga, daca-i drac, sa planga cinci minute in patut langa dus, pana faci dus", le-a transmis Alina Ceusan mamicilor care o urmaresc.

A fi mama nu inseamna sa renunti la a fi femeie, ca asta esti in primul rand. Nu mai speriati alte femei ca nu pot face nimic de copil. Copilul a venit in viata ta, nu tu in a lui. Ajuta-l, iubeste-l, tine-l langa tine, ofera-i timp si iubire, dar invata-l viata, adapteaza-l la situatie.

Travaliu de 12 ore, incheiat cu operatie de cezariana

Alina Ceusan a nascut prin cezariana, dupa un travaliu de 12 ore si o ora de impins fara niciun rezultat. La doua zile dupa venirea pe lume a micutului Tisha Rock, vedeta a postat pe Instagram si cateva fotografii din maternitate, mandrindu-se cu corpul ei post partum. 

Alina Ceusan a nascut prin cezariana, dupa un travaliu de 12 ore

"Am vrut sa vedeti cum arata in realitate corpul meu. Burtica mea arata de parca as fi in continuare insarcinata in vreo cinci luni, am contractii de fiecare data cand alaptez", a marturisit Alina.

Ea a tinut sa le transmita tuturor proaspetelor si viitoarelor mamici sa aiba multa rabdare cu ele insele: "Da, poti purta o centura ca sa intri in nu stiu ce rochie; da, pierzi cateva kilograme instant, dar da-ti timp. A durat 9 luni ca acel copil sa creasca inauntrul tau, da-i corpului macar acelasi timp pentru a reveni la normal. Va fi din nou normal, dar un normal nou. Fii rabdatoare, fericita si bucura-te de fiecare moment. La final vei vedea ca totul a meritat".

Taguri Alina ceusan Nastere

Articole recomandate

Citeste si despre