Lyprinol bio-protectorul sanatatii tale!

/ / Modificat: 2022-04-07
Lyprinol bio-protectorul sanatatii tale!

Antiinflamator cu spectru larg!

Daca va numarati printre acele persoane care sunt orientate catre îmbunatatirea sanatatii organismului si doriti sa ameliorati sau sa preveniti diverse afectiuni, atunci Lyprinol reprezinta o alegere de încredere!

De ce Lyprinol si ce este acest produs

Lyprinol este un supliment nutritiv unic, fapt datorat de includerea în cadrul formulei sale a compusilor regasiti în Scoica cu cochilie verde - Perena canaliculus. Este de retinut faptul ca nici o alta planta sau animal nu contine un numar atat de mare de substante esentiale care pot sustine sanatatea organismului uman. Acest lucru face ca Lyprinol sa fie unicul supliment la nivel mondial utilizat sub numele stiintific de Complex lipidic marin PCSO-524.

Lyprinol este utilizat în întreaga lume de peste 40 de ani si detine numeroase studii clinice efectuate în centre medicale si universitati renumite. Lyprinol a luat nastere în urma efectuarii acestor studii realizate pe populatia din Noua Zeelanda, recunoscuta pentru vitalitate si longevitate, dar în special pentru numarul infim de afectiuni de natura articulara, inflamatorie sau reumatismala.

Numeroasele beneficii aduse organismului prin consumul de Lyprinol

Lyprinol reprezinta alegerea propice pentru diminuarea inflamatiilor de la nivelul organismului, reducand în mod considerabil probabilitatea de a dezvolta afectiuni ce au la baza aceasta tulburare. Gratie acestei proprietati Lyprinol este recomandat pentru îmbunatatirea si sustinerea unui sistem osteo-articular sanatos în special în reumatism, artrita, poliartrita, pentru functionarea optima a sistemului osos, articulatiilor si coloanei vertebrale.

  • Lyprinol se remarca si prin abilitatea sa de a proteja membrana celulara de actiunile nocive provocate de radicalii liberi si astfel, fortifica si sistemul imunitar.

  • Un alt beneficiu pe care îl are consumul de Lyprinol la nivelul organismului consta în sustinerea functionarii optime a sistemului endocrin, cardio-vascular, nervos, limfatic, reno-urinar si cel digestiv.

  • Se recomanda în situatia afectiunilor pulmonare, fiind un bun adjuvant în eliberarea cailor respiratorii, asigurand în acest mod o respiratie facila.

  • Nu în ultimul rand, Lyprinol are abilitatea de a creste calitatea vietii si de a sprijini dezvoltarea organismului.

  • Nu are efecte secundare, nu are contraindicaţii si este un reparat obţinut numai din pulpa de scoica (nu conţine pulbere din cochilii macinate), un proces tehnologic care elimina complet potenţialul alergenic.

  • Imbunatateste functionarea sistemului cardio-vascular (inima, vase de sange; ritm cardiac, circulatie sanguina, presiune arteriala);

  • Favorizeaza recuperarea mult mai rapida în cazul efortului fizic prelungit, efortului intelectual, a starilor de convalescenţa;

  • Contribuie prompt la inhibarea enzimei 5-lipoxigenaza, sprijinind sanatatea întregului organism în cazul unor tulburari functionale de natura inflamatorie;

Care este compozitia Lyprinol si cum actioneaza aceasta asupra sanatatii

Suplimentul Lyprinol reprezinta un complex unic de acizi grasi Omega 3 si compusi lipidici, ce a fost obtinut din lipidele scoicii Perna Canaliculus, ce se regaseste în Noua Zeelanda. Acestea provin din ape protejate si nepoluate, facand astfel din Lyprinol un produs de o calitate superioara. Toate aceste substante nutritive actioneaza în mod sinergic la nivelul organismului, oferind efecte antiinflamatorii si protectoare, fiind recomandat pentru numeroase afectiuni ce se pot dezvolta la nivelul organismului sau pentru prevenirea acestora.

Important de mentionat este si faptul ca poate fi administrat inclusiv în perioada de dezvoltare a copiilor, se poate administra începand cu varsta de 3 ani si ofera astfel o dezvoltare armonioasa celor mici. Lyprinol poate fi utilizat de oricine îsi doreste îmbunatatirea sanatatii, copii, sportivi, persoane care îsi desfasoara activitarea în picioare sau depun efort fizic constant, persoane care au deja diagnostic de afectiuni inflamatorii si îsi doresc o recuperare mai usoara si recapatarea mobilitatii.

Lyprinol - Aliatul numarul 1. în ameliorarea conditiilor inflamatorii! Mai multe detalii pe epret

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sanatate barbati

Articole recomandate

Citeste si despre