Un sanctuar al sanatatii

/ / Modificat: 2022-06-09
Un sanctuar al sanatatii

Centrul INFRAFIT detox & medicina biologica este o clinica dedicata preventiei, imbunatatirii si recupararii sanatatii si mai ales mentinerii starii de bine. Reprezinta fuziunea perfecta a tehnologiilor futuriste, tehnicilor biomedicale revolutionare si abordarii integrative.

De peste 10 ani, centrul Infrafit se gaseste intr-o zona centrala si linistita din Bucuresti, si este locul in care se pot urma diferite tipuri de programe de sanatate, de la detox, pierdere in greutate, antistres, si energetice, pana la programe complexe medicale, de diagnostic si terapii biologice pentru vindecare si regenerare .

Stim ca boala loveste fara s-anunte, iar acolo unde medicina moderna esueaza, reusesc cel mai adesea medicina biologica si abordarea integrativa.

Un sanctuar al sanatatii

Fiecare marturie la Infrafit, este la fel de miraculoasa ca si urmatoarea, iar povestea din spatele Centrului Infrafit urmeaza perfect acest tipar. Raluca Iliescu, fondatoarea centrului Infrafit, a avut o rascruce a sanatatii in 2000 si a apelat la medicina biologica si la abordarea integrativa , in locul tratamentelor medicamentoase invazive. Uimita de rezultate si recuperarea rapida a sanatatii , Raluca a inceput sa aiba un vis, acela de a impartasi aceste metode si cu altii printr-un centru-medical. Astazi, Infrafit este un pilon al abordarii sanatatii non invaziv, cu un renume in acest sens.

Poate ca cel mai distinctiv atribut al centrului Infrafit este programul biologic de preventie prin care se identifica potentialele cauze generatoare de boala, inainte ca acestea sa loveasca. Intotdeauna e mai simplu sa previi.

Aici, fiecare program se personalizeaza si bineinteles ca durata si intensitatea oscileaza, in functie de specificul programului si mai ales de obiectivele finale. In cazul programelor medicale, protocolul este stabilit de medic in urma diagnosticului biologic, iar pacientul este evaluat lunar pentru monitorizarea rezultatelor si supervizarea nu se opreste pana in momentul in care s-a recuperat din boala.

Restul programelor , detox, energetice, pierdere in greutate, se personalizeaza de la cele potrivite pentru incepatori si terminand cu cele destinate clientilor fideli.

Un sanctuar al sanatatii

In general, cele de doua si trei zile ofera un meniu de “degustare” al tratamentelor si terapiilor si se concentreaza pe intinerire si pe starea de bine. Acestea sunt ideale pentru o pauza relaxanta sau un week-end de rasfat.

Cu toate acestea, INFRAFIT ofera un meniu de servicii atat de specializat, incat oaspetii cu un obiectiv determinat si mai mult timp la dispozitie, sa poata experimenta un sejur cu adevarat transformator. Programele de sapte pana la zece zile includ multiple terapii specifice, supervizare medicala, nutritie personalizata si un plan de sanatate pentru acasa. Cei care au in vedere un anumit obiectiv, se pot inscrie la unul dintre aceste programe , care vizeaza domenii precum detox, pierderea in greutate, refacerea energetica, gestionarea stresului si optimizarea sanatatii si a sperantei de viata.

Infrafit este locul ideal pentru mai multe tipuri de experiente in beneficiul sanatatii, insa punctul forte ramane medicina biologica: revizuirea completa a sanatatii, tratarea oricarei afectiuni generate de cauze biologice si regenerarea organismului.

Ce mai este de stiut: medicii au o experienta vasta , fiecare terapie si program se explica in cel mai mic detaliu inclusiv contraindicatiile, discretia si curatenia sunt la superlativ, oaspetii au la dispozitie totul pentru confortul personal, inclusiv cosmetice organice la discretie in fiecare baie si nu in ultimul rand, exista si cateva unitati de cazare pentru cei din afara Bucurestiului sau din afara tarii.

Conceptul si filosofia lor asupra sanatatii, ofera rezultate palpabile iar obiectivul este un impact pozitiv pe termen lung asupra fiecarui oaspete.

Centrul Infrafit ofera in primul rand solutii, dar si un rasfat practic si mai ales util!

Str Icoanei 40, Bucuresti; 0754890153; www.infrafit.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sanatatea copiilor Sanatate barbati

Articole recomandate

Citeste si despre