Cele mai puternice rugaciuni ale unei mame pentru copiii sai

/ / Modificat: 2019-12-17
Cele mai puternice rugaciuni ale unei mame pentru copiii sai

Orice mama isi doreste tot ce este mai bun pentru copilul ei. Si face tot ce poate ca sa-l vada fericit si multumit. Pentru asta exista si o rugaciune pe care mamele o pot spune pentru ca cei mici sa fie protejati de rele.

Acestea sunt cele doua rugaciuni puternice pentru fiu si pentru fiica, pe care este bine sa le rostesti in fiecare zi cu credinta pentru binele copilului tau. Ele sunt putin diferite, deoarece rugaciunea pentru sanatatea si bunastarea fiicei se adreseaza Sfantei Fecioare si Domnului Dumnezeu pentru fiu, potrivit ortodoxia.me.

Rugaciune pentru fiica

Te rog, Maica Domnului, cea mai sfanta, da sanatate fiicei mele. Stii cum viseaza sufletul sau – da-i in viata ei zile mai clare!Ma rog pentru fericire, frumusete, noroc si multe minute pline de bucurie. Fa-o sa planga mai putin de amar.

Lasa fericirea sa ii cuprinda orele.

Daca cineva o supara, mania nu se topeste, stiu: va fi o lectie pentru sfanta ei tarie si iubirea ta si daca ea este slaba in spirit, nu-si gaseste imediat drumul in viata – ajut-o cu rugaciunea ta zilnica.

Rugaciune pentru fiu

Te rog, Dumnezeule milostiv!

Iarta-mi pacatele mele. Nu imi este nimic mai apropiat si mai drag decat iubirea Ta atotcuprinzatoare. Nu cer nimic pentru mine – ma rog pentru fiul meu: trimite-I liniste si pace, Invata-l sa devina un om adevarat, cu suflet bun. Fereste-l de ciuda si rautate, ajuta-l sa vada ratiunea in lume, in pacat si sa ramana drept, mereu in umbra milosteniei Tale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rugaciuni Rugaciuni copii

Articole recomandate

Citeste si despre