Alege un stil de viata sanatos

/ / Modificat: 2011-05-26
Alege un stil de viata sanatos

mazare_biod’aucy lanseaza noua gama de produse BIO in Romania

Descopera universul Bio cu noua gama de legume conservate d’aucy, disponibila acum in retelele de supermarketuri si hipermarketuri din Romania. Sortimentul BIO cuprinde: mazare extrafina, fasole verde extrafina, morcovi baby cu mazare si porumb dulce in doua tipuri de ambalaje. Cu o deschidere facila (cheita sau capac twist), legumele se consuma imediat, necesitand doar incalzirea si asezonarea.

De ce bio?

Gustul alimentelor este natural. In cresterea sau prepararea acestora nu sunt folosite pesticide, compusi chimici sau aditivi alimentari. De asemenea, nu se folosesc tehnicile de modificare genetica. Legumele bio sunt bogate in vitamine, minerale si antioxidanti.

morcovi_mazareSanatatea ta inainte de toate!

Alegand o alimentatie bazata pe hrana bio, influentezi in mod pozitiv sanatatea ta si a familiei tale. Nutritionistii considera ca includerea hranei bio in alimentatia de baza are beneficii majore asupra sanatatii organismului.

d’aucy recomanda un stil de viata echilibrat si este alaturi de cei preocupati de consumul unor alimente sanatoase.

"Consumatorul roman a depasit mirajul ambalajului si devine tot mai constient de calitate si de faptul ca produsele Bio adauga o valoare reala calitatii vietii sale", a declarat Crina Zdravcu, director comercial d’aucy Romania.

Traditia gastronomiei franceze si calitatea premium constanta, asigurata prin controlul strict pe intregul lant de productie, de la insamantare pana la produsul finit, recomanda produsele d’aucy.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alimentatie sanatoasa

Articole recomandate

Citeste si despre