Cum sa-mi asortez sandalele la blugi?

/ / Modificat: 2022-06-10
Cum sa-mi asortez sandalele la blugi?

Daca exista o modalitate sigura de a ridica instantaneu o tinuta cu blugi, aceasta este cu o pereche de sandale dama. Daca ne intrebi pe noi, tocurile si platformele se potrivesc perfect.

Daca exista o modalitate sigura de a ridica instantaneu o tinuta cu blugi, aceasta este cu o pereche de sandale dama. Daca ne intrebi pe noi, tocurile si platformele se potrivesc perfect. Sunt distractive, chic si exista atat de multe stiluri din care sa alegi! Indiferent de tipul de denim pe care il imbraci, exista o pereche de sandale dama ieftine care este perfecta pentru ei.

Ce sandale sa porti cu blugi rupti?

Blugii rupti sunt la fel de casual pe cat poate fi denimul tau. Opteaza pentru un stil emotionant si rafinat cu sandale cu toc moderne, intr-o nuanta vibranta, precum rosul mac. Alege cu o bluza delicata cu talie pentru a crea un aspect confortabil.

Ce sandale sa porti cu blugi skinny?

Pentru o pereche de blugi skinny opteaza pentru sandale cu platforma sau cu talpa joasa dar cu varful ascutit, intr-o culoare de sezon. Ai planuri happy hour dupa munca? Adauga o bluza cu imprimeu si un blazer, pe care le vei schimba cu o jacheta moto de indata ce vei termina.

Ce sandale sa porti cu blugi evazati?

Ne place versatilitatea pe tot parcursul anului a blugilor bootcut sau evazati. Ofera acestui denim dinamic un plus de fler cu sandale cu toc gros. in timpul verii, poti alege si un stil peep-toe. Completeaza tinuta cu o camasa in carouri.

Ce sandale sa porti cu blugi largi?

Blugii largi reprezinta modul in care denimul spune: „Pot fi obisnuita si indrazneata in acelasi timp!” Poarta blugi largi cu sandale cu toc normal sau toc bloc pentru a da o tenta retro. Finalizeaza cu o bluza simpla, dar chic, care iti strange talia pentru a se armoniza cu aceasta silueta plina de spirit.

Cand temperaturile cresc, opteaza pentru un stil decupat si larg. Alege sandale nude.

Ce sandale sa porti cu blugi boyfriend?

Exista o modalitate foarte buna de a crea o tinuta chic cu blugi boyfriend moderni, tocuri stiletto elegante pentru a crea un oarecare contrast sau tocuri groase colorate. Un top brodat pentru a adauga un plus de stil este ideal.

Ce sandale sa porti cu topuri?

Cu atat de multe combinatii de denim, s-ar putea sa te intrebi ce topuri sa asortezi cu noua ta obsesie. Noi te acoperim! in primul rand, vei gasi cea mai faina incaltaminte dama aici! in al doilea rand, iti impartasim mai jos ideile noastre:

Blugii si sandalele cu platforma merg foarte bine cu tricouri simple sau cu nasturi in stil casual (gandeste-te la carouri sau camo). Adauga o geanta colorata.

Vrei sa te imbraci pentru o seara in oras? Opteaza pentru o bluza slinky intr-o nuanta puternica, cum ar fi visiniul, si imbraca blugi si o pereche de incaltaminte neagra.

imbina blugi colorati cu un blazer vibrant si vaporos pentru un efect indraznet. incalta sandale nude pentru a mentine lucrurile echilibrate.

Citeste si despre cateva modele de sandale de vara aici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Blugi femei

Articole recomandate

Citeste si despre