Moda noilor mamici

/ / Modificat: 2006-10-09
Moda noilor mamici





   

Bebelusii sunt cu siguranta cel mai bun mod de a te camufla deoarece acestia sunt atat de draguti incat atrag toate privirile asupra lor si nu asupra cearcanelor, a parului nearanjat sau asupra garderobei tale. Totusi, fiecare femeie este constienta de diferenta dintre a te simti bine si a arata bine. Dupa nastere, trucul este sa arati bine fara prea multe eforturi. Va oferim cateva sugestii ce va vor ajuta sa te aranjezi in doar cateva minute.

Cea mai buna vestimentatie pentru noile mamici

Nu este nevoie sa pierzi mult timp sau multi bani cumparand haine. Poti arata bine si in timp ce alaptezi, atata timp cat te simti bine in pielea ta si nu trebuie sa alergi la curatatorie la cateva zile. Moda este de partea ta. Acum se poarta mai mult haine confortabile si poti avea acest confort purtand si pantaloni din bumbac sau casmir.

Tricourile sunt usor de folosit si de intretinut pentru noile mamici care alapteaza deoarece nu trebuie sa pierzi timpul deschizand nasturi. Poti adauga cateva tricouri noi, deschise la culoare,in V, in dulapul tau. Culoarea poate avea o influenta pozitiva asupra starii tale si este un mod foarte bun de a-ti inveseli vestimentatia. Nu te teme de culori indraznete - incearca roz si rosu.

In cazul in care iesi in oras, ai putea incerca o fusta mai clasica cu o vesta deasupra. Este un look confortabil, usor de abordat si elegant. Daca doresti haine sa maschezi faptul ca alaptezi, esti norocoasa. Exista topuri speciale pt noile mamici in acest sens si se gasesc in diferite culori si stiluri.

Machiaj rapid si eficient

In cazul in care pana acum iti petreceai 20 de minute in fata oglinzii sa te aranjezi, acum abia ai la dispozitie 2 minute. De aceea este indicat sa folosesti produse care lucreaza eficient si de doua ori mai repede. Pentru acoperire, foloseste un fond de ten care sa intre in piele cat mai repede, indicat este sa folosesti unul care iti hidrateaza totodata si pielea. Da-i fetei tale putina culoare: perlutele de culoarea piersicii iti vor da un look proaspat. Inlocuieste rujul cu un gloss, pentru a-ti oferi un look natural, acesta te va scuti si de timpul pierdut pentru aplicarea corecta a rujului.

Un par aranjat doar in cateva minute!

Nu-ti fie teama sa-ti porti parul asa cum este el, fie ca este cret,drept sau ondulat. Astfel nu vei pierde timpul luptand impotriva naturii parului. Trucul poate fi tunsul! Pentru ca parul tau natural sa arate bine, ai putea investi intr-o tunsoare, iti va schimba cu siguranta look-ul. E momentul sa te rasfeti dupa 9 luni!

In cazul in care banii si timpul sunt o problema in privinta tunsului, poti recurge la o gama variata de clape de par.Acestea sunt cel mai ieftin mod de a arata bine. Desi ai impresia ca parul prins in coada la spate nu iti da un aer feminin, te inseli, ai nevoie doar de spuma sau fixativ pentru a aranja carliontii obraznici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre