Trucuri de machiaj atunci cand porti ochelari

/ / Modificat: 2017-05-09
Trucuri de machiaj atunci cand porti ochelari

Purtarea ochelarilor poate fi cosmarul frumusetii oricarei mamici sau poate fi un atu in aspectul lor fizic. Pe cat de mult atrag ochelarii atentia asupra ochilor, pe atat de mult par sa ii ascunda in orbite. Iata cateva trucuri de machiaj care sa-ti puna chipul in evidenta si sa eclipseze ochelarii!

Foloseste culori neutre!

In cazul in care porti ochelari, cu siguranta trebuie sa mergi pe ideea "mai putin e mai bine". Ochelarii atrag suficient de mult atentia asupra ochilor pentru a-i mai pronunta si tu cu niste farduri si culori extravagante care ar orbi pe oricine. Ramai adepta culorilor de crem, maron, bej, piersica si accentueaza cu umbre gri sau cenusii acolo si cand este cazul.

Nu uita niciodata de mascara!

Chiar daca te dai cu vreun fard sau nu, mascara nu trebuie sa lipseasca de pe gene cand iesi din casa. Specialistii sustin ca cel negru este cel mai indicat pentru a pune ochii in valoare si uneori recomanda sa iti dai cu generozitate.

Accentueaza conturul ochilor cu creion!

Folosirea creionului de ochi si accentuarea conturului ochilor este esentiala atunci cand porti ochelari. Daca ramele ochelarilor sunt groase, atunci cel mai bine este sa accentuezi marginile pleopei superioare cu o dunga mai grosuta. Daca ele sunt mai subtiri, atunci o linie subtire este cea mai potrivita.

Accentueaza obrajii si buzele pentru machiajul de seara!

Atentia asupra ochilor o ai garantata, dar daca vrei sa ai un aspect mai elegant si deosebit, pune accentul pe fardul de obraz, care trebuie sa scoata in evidenta pometii si pe un ruj mai indraznet. Intregul aspect al chipului se va schimba. Pentru machiajul de seara al ochilor poti folosi stilul "smoky eyes"!

Contureaza-ti sprancenele!

Sprancenele sunt o parte importanta a aspectului tau atunci cand porti ochelari. Felul in care sunt pensate si conturate face diferenta intre un aspect placut si unul inestetic. Atentie la felul in care le conturezi cu ajutorul creionului pentru ca ramele ochelarilor vor atrage atentia asupra lor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Trucuri machiaj Machiaj mamici Frumusete mamici

Articole recomandate

Citeste si despre