Zodiac CHINEZESC saptamanal 4-10 FEBRUARIE 2019. Gata, incepe anul MISTRETULUI de Pamant!

/ / Modificat: 2019-02-04
Zodiac CHINEZESC saptamanal 4-10 FEBRUARIE 2019. Gata, incepe anul MISTRETULUI de Pamant!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 4-10 februarie 2019, prima saptamana din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

In aceasta saptamana, vor fi toate acele mici gesturi de bunatate si bunavointa pe care le faci spre altii care iti vor aduce diferenta in bine in viata ta. Mai presus de toate, fii rabdator cu cei care isi impartasesc vaitarile lor cu tine. Arta si media merg foarte bine pentru Sobolani si vor vedea ca energii celeste inspirate circula pentru a le deschide mintile spre noi idei si moduri de a merge inainte. Toti Sobolanii se vor bucura de romantism si prietenie in weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Este timpul sa iti urmezi cu tenacitate propriile pasiuni si idei. Vor fi inca destul de multe munci de facut in aceasta saptamana, dar nu iti pierde din vedere propriile nevoi. Bivolii ce incearca sa restimuleze o prietenie sau o poveste de dragoste trebuie sa tina cont si de timpul celeilalte persoane si sa evite sa impinga prea tare sau sa aiba mari pretentii si cerinte. In weekend, mintea iti va fi mai clara.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodiac Zodiac chinezesc

Articole recomandate

Citeste si despre