Horoscop WEEKEND 8-10 februarie 2019. Luna in crestere in Berbec, Mercur intra in Pesti! Ce se intampla pentru noi?

/ / Modificat: 2019-02-07
Horoscop WEEKEND 8-10 februarie 2019. Luna in crestere in Berbec, Mercur intra in Pesti! Ce se intampla pentru noi?

Horoscop weekend. Iata in continuare horoscopul de weekend 8-10 februarie 2019. Saptamana a inceput cu Luna noua in Varsator, o Luna noua speciala si extrem de benefica ce ne-a oferit ocazia unui nou inceput sub auspicii extrem de favorabil.

Cum Cosmosul ne ofera in fiecare moment, prin miscare astrelor, exact ce avem nevoie pentru pasul urmator, acum avem un weekend, la doar cateva zile dupa momentul de nou start, cu Luna in Berbec. Nu e timp de stat si contemplat, ci este timp de munca specifica noilor inceputuri, asa cum ne dicteaza energia Berbecului.

In plus, in timp ce Luna este in Berbec si suntem impinsi cu vitalitate si super energie tot inainte, Mercur, planeta comunicarii si gandurilor, schimba zodia in acest weekend. Mercur intra in Pesti pentru cateva saptamani.

Ce ne aduce Mercur in Pesti ? La ce sa fim atenti?

Cand Mercur, planeta gandirii si comunicarii, intra in Pesti, visele ne sunt mai vii, instinctele mai puternice, gandurile mai vivace. Desi stilul lui Mercur de a fi focusat pe date si detalii pragmatice nu se aliniaza natural cu visatorul si spiritualul Pesti, sunt asa de multe moduri sa ne imbogatim viata in acest tranzit!

Pestii infloresc intr-o lume de magie, fantezie si idealism. Cu Mercur aici, mintea ne este mult mai deschisa, gasim solutii unde nici nu ne gandeam, intelegem lucruri pe care nu le puteam intelege. Avem idei proaspete, inspiratii creative si moduri diferite de gandire. Niciodata, de fapt, mintea nu ne este mai deschisa si mai vasta precum infinitatea oceanului decat cu Mercur in Pesti.

Nu e de mirare ca gandurile pe care le vom avea in acest tranzit sunt dincolo de cuvinte. Intuitia va juca un urias rol in viata noastra. Vom sti, pur si simplu, lucruri pe care nu le putem explica, pentru ca subconstientul este foarte activ cu Mercur in Pesti.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre