Aceste 5 zodii nu stiu sa treaca peste o despartire

/ / Modificat: 2019-02-25
Aceste 5 zodii nu stiu sa treaca peste o despartire

Rac

Nativele din zodia rac sunt primele in top. Este un fapt cunoscut ca racii, in special femeile rac, sunt foarte sentimentale, romantice si emotionale intr-o relatie.

Dureaza pana ce racii isi creeaza increderea in partener, astfel ca le este mai greu sa intre intr-o relatie serioasa cu cineva. Cand intr-un final gasesc persoana potrivita si se simt in siguranta, nu vor ca relatia sa se termine. Fiind romantici, racii vor lupta mereu pentru relatia lor.

Cu toate acestea, nu toate relatiile dureaza pentru totdeauna. Cu toate ca nu vor, racii devin mai rece cand au inima ranita, pun limite ferme ca lipsa contactului dintre ei si fostii parteneri, toate pentru a se proteja. Racul simte ca durerea despartirii va dura pentru totdeauna, insa timpul vindeca toate ranile si in cele din urma va gasi iar acea persoana in care poate avea incredere, cu care poate construi o relatie.

Gemeni

Nativul din zodia gemeni ramane fixat pe fostii parteneri pentru totdeauna. Nativei gemeni nu ii place sa fie singura, astfel ca atunci cand este intr-o relatie face tot posibilul sa dureze cat mai mult. Nu e neaparat un lucru rau ca raman fixati pe fostii parteneri, insa trebuie sa treaca mai departe, astfel cunoscand persoane noi.

Gemenii sunt uneori indecisi, dar cand decid ca nu mai vor sa ramana singuri, prefera sa ramana cu fostii parteneri, care stiu totul despre ei. Un alt motiv pentru care gemenii raman fixati pe fostii parteneri e faptul ca nu gasesc dragostea foarte repede.

Capricorn

Persoanele din zodia capricorn, in special femeile, se gandesc mai mereu la formarea unei familii cu persoana cu care sunt intr-o relatie la un moment dat. Din aceasta cauza, dupa o despartire, le este greu sa treaca mai departe si sa gaseasca dragostea.

Ele vor sta ancorate in timp, gandindu-se la relatia cu fostul partener, cum ar fi fost in viitor daca nu s-ar fi despartit, ce familie ar fi putut avea. Din aceasta cauza, capricornii trec mai greu peste o relatie. Doar dupa ce toate ranile i se vor vindeca, va fi capabil sa treaca mai departe, sa cunoasca persoane noi.

Scorpion

Nativii din zodia scorpion sunt foarte pasionali cand sunt intr-o relatie. Ei ofera multa dragoste si atentie partenerului de cuplu, iar cand apare despartirea, totul se schimba. Fiind in acelasi timp pasionali si incapatanati, scorpionii trec mai greu peste o despartire.

Cu trecerea timpului, scorpionii nu iti pot scoate din cap fostul partener. Chiar daca la exterior par calmi, sunt capabili de gelozie si posesivitate. Daca afla ca fostii parteneri au trecut mai departe, sunt capabili de exemplu sa creeze conturi false pe retelele de socializare pentru a-i putea urmari. In cele din urma va trece mai departe, insa pentru ei este nevoie de timp.

Balanta

Balanta e guvernata de Venus, planeta iubirii si e reprezentata de cantar, un simbol al armoniei. Fiind atat de fericite cand se afla intr-o relatie, nu e de mirare ca totul se ruineaza dupa o despartire.

Trecutul mai departe nu este un punct forte al balantelor, in special a nativelor din aceasta zodie. Ele vor ramane in trecut, incercand sa afle ce nu a functionat la relatie, sa incerce sa faca relatia sa functioneze din nou. Va avea nevoie de timp sa realizeze ca totul a luat sfarsit si ca trebuie sa treaca mai departe.

Sursa: yve.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii Zodie caracteristici

Articole recomandate

Citeste si despre