6 motive pentru care bebelusii nascuti in decembrie sunt speciali, potrivit stiintei

/ / Modificat: 2019-12-02
6 motive pentru care bebelusii nascuti in decembrie sunt speciali, potrivit stiintei

Daca Mos Craciun va aduce un bebelus in luna Decembrie, sa stii ca e un copil special. Si poti sa il consideri ca pe un mic Elf. Dar, bebelusii de decembrie chiar sunt cu adevarat speciali. In primul rand, ziua lor va fi intr-o luna magica, asteptata de toti copiii. 

"Cadouri" statistice pentru copiii nascuti in decembrie

Dimineti usoare si ora de culcare devremeUn studiu realizat de studenti italieni si spanioli au descoperit ca cei nascuti in luna decembrie vor fi persoane care se vor trezi mai usor dimineata, decat cei nascuti vara. Alte studii au aratat ca bebelusii nascuti in aceasta perioada a anului tind sa adoarma mai devreme.

Cei mai mici din clasa

Multi parinti care au copiii nascuti in decembrie se ingrijoreaza pentru ca atunci cand vor merge la gradinita, vor fi cei mai mici din grupa. Dar asta poate fi, de fapt, un lucru bun.Cercetarile indica faptul ca exista beneficii academice pentru a fi cel mai mic din clasa. Este greu sa fie cel mai mic la gradinita, dar pana cand ajunge la facultate, cei mai mici copii ii depasesc, ca performante, pe cei mai mari.

Cel mai probabil vor fi dentisti

Cercetatorii responsabili cu recensamantul in Marea Britanie au descoperit ca bebelusii nascuti in decembrie vor imbratisa cariera de stomatolog, potrivit The Guardian. Nu este niciodata prea devreme sa incepi sa-ti inveti copilul despre sanatatea orala!

Vor fi stangaci

Baieteii nascuti in decembrie au sanse mari sa fie stangaci, potrivit unor cercetari efectuate de Universitatea din Viena. Un studiu realizat pe 13.000 de adulti a dezvaluit ca 7,5% dintre femei si 8,8% dintre barbati erau stangaci. Cand s-au uitat la data nasterii baietilor, cercetatorii au descoperit ca majoritatea erau nascuti intre 1 noiembrie si 1 ianuarie.

Sagetator sau Capricorn

Daca crezi in astrologie, daca bebelusul se naste inainte sau dupa data 21, va fi o diferenta (si nu doar cand vine vorba de planificarea petrecerilor aniversare atat de aproape de Craciun). Cei nascuti intre 1 si 21 decembrie intra sub semnul Sagetator si se spune ca sunt extrovertiti si iubesc calatoriile. Cei care vin pe lume in perioada 22 -31 decembrie sunt nativi ai zodiei Capricorn, hotarati si de mare ajutor. 

Are timp sa-i creasca parul alb ca lui Mos Craciun

Bebelusii de Craciun s-au remarcat ca avand cele mai mari sanse de a trai peste 100 de ani, conform statisticilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre