Tinute lejere de vara pentru mamici

/ / Modificat: 2009-05-20
Tinute lejere de vara pentru mamici





 

Canicula se apropie vertiginos si temperaturile au inceput deja sa urce in termometre, asa ca e timpul sa cauti tinute lejere de vara, pentru mamici istete.

Moda este ultimul lucru care le preocupa pe tinerele mamici, ocupate mai degraba cu noptile nedormite, cu copiii cu colici, biberoane, scutece si plansete. Cu toate acestea, toate doresc sa arate bine si sa se simta bine in propria piele, asa ca atunci cand pornesc la cumparaturi de haine trebuie sa ia in considerare cateva aspecte.

Moda verii 2009 nu este complicata si inainte de toate trebuie sa-i ofere tinerei mamici confort si lejeritate.

In timpul verii, pantalonii scurti sunt preferati de multe femei, fiind comozi si versatili in acelasi timp. Daca tocmai ai nascut, probabil ca inca mai ai burtica, asa ca pantalonii scurti iti vor fi de mare ajutor– fie ¾, fie la jumatatea pulpei, dimensiunea care ti se pare ca te avantajeaza cel mai mult. In loc sa-ti expui alta parte a corpului, expune-ti picioarele in pantaloni scurti, atragand privirea departe de zonele-problema.

Daca nu te vezi purtand pantaloni scurti si preferi o fusta, trebuie sa stii cateva lucruri.

Fustele din material prea teapan, cum ar fi fustele de blugi, nu-ti vor oferi confortul necesar. O sa ai nevoie de multa libertate de miscare, asa ca o fusta lejera, lunga sau in clini, facuta dintr-un material natural, care lasa pielea sa respire, iti va fi mai folositoare.

Daca alaptezi, va trebui sa gasesti o solutie pentru acele moment cand vei alapta in public. Lasa deoparte tricourile lalai bune numai de purtat perin casa si orienteaza-te spre acele bluze si camasi care fac alaptatul mai usor: cu nasturi. Astfel, daca copilul tau trebuie hranit, desfaci doar 2-3 nasturi la camasa sau tricou. Daca mai ai si o paturica cu tine, cu care sa te protejezi de privirile necunoscutilor, poti sa stai linistita, stiind ca esti imbracata confortabil si chic in acelasi timp.

Trebuie neaparat sa iei in considerare incaltamintea: pune confortul mai presus de orice, mai ales ca vei face lungi plimari cu cel mic, chiar si in cele mai calduroase zile ale verii. Trebuie sa ai mereu o pereche de sandale sau balerini confortabili in picioare (asta nu inseamna ca nu pot fi si la moda) si daca ai vreun eveniment special la care trebuie sa participi, ia cu tine, pe langa pantofii cu toc, o pereche de balerini in poseta.

Citeste si Sfaturi de infrumusetare pentru vara.

Alexandra Ilie

Redactor Copilul.ro


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre