TaiBo, o metoda de slabit prin lupta

/ / Modificat: 2011-10-23
TaiBo, o metoda de slabit prin lupta





 

Energizant si exploziv, TaiBo este cel mai puternic program de exercitii, o combinatie intre autoaparare, dans si box.

Totul se lucreaza pe ritmuri muzicale vitalizante, sub indrumarea unui instructor. Rezultatele sunt imediate, intr-o singura luna o persoana constiincioasa putand slabi pana la sase-sapte kg.

"TaiBo include toate componentele fitnessului. Putere marita, anduranta musculara, flexibilitate si agilitate, toate sunt rezultatele unei sesiuni de antrenament. Grasimile sunt arse mai repede decat in orice alt tip de exercitiu fizic", spune un instructor de TaiBo. Acest sport nu cere experienta, este usor de invatat si nu implica o coregrafie complicata.

Participantii pot avea orice varsta si orice greutate. Intr-unul dintre locurile in care se practica acest sport in Capitala in fiecare zi de luni, miercuri si vineri se strang 7-8 persoane, barbati si femei, care isi pun la lucru atat corpurile, cat si mintile.

Cei noi abia asteapta sa treaca prima luna, pentru a vedea rezultatele. Decibeli la putere mare, oglinzi in toate partile, transpiratie si dorinta de a "trage de tine" sunt principalele conditii pentru ca totul sa fie facut ca la carte.

Si nu in ultimul rand este nevoie de un instructor care sa te ajute de cate ori "nu prinzi" corect miscarile pentru a da o lovitura.

Sursa: Adevarul

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre