Sanatate si ingrijire pentru mamici in tendintele toamnei

/ / Modificat: 2016-07-11
Sanatate si ingrijire pentru mamici in tendintele toamnei

Sanatate si intretinere corporala, care sunt tendintele toamnei?


Specialistii si-au pus la punct planul de bataie pentru a remodela silueta ta in sezonul de toamna-iarna si iti prezinta ultimele tendinte in acest sens. Exergaming-ul, papucii flip-flops sau fitnessul vaginal sunt doar cateva dintre metodele de intretinele corporala pentru sfarsitul acestui an.

Exergaming

Epoca in care aveai nevoie de un instructor care sa iti prezinte pasii care trebuie executati se pare ca a apus. Consolele Wii au napadit toate magazinele de specialitate si au o foarte mare cautare din partea doamnelor. Ai sansa sa te distrezi in timp ce te mentii in forma. Chiar daca trendul nu este unul de ultima ora, in mod cert a luat o amploare deosebita in ultima vreme si tinde sa fie promovat si mai mult in sezonul de toamna 2010!

Exergaming-ul sau Wii Fitness asa cum mai este denumit antrenamentul cu ajutorul consolelor Wii te ajuta sa introduci miscarile tale reale de fitness in spatiul virtual.

Papucii flip-flops (slapii) care te antreneaza in timp ce... mergi!

Femeile adora pantofii si tot ce tine de incaltamine. Ele se vor bucura sa afle ca unii designeri au reusit sa creeze perechea de incaltari care iti tonifiaza picioarele in timp ce... mergi.

Acestia se numesc papuci flip-flops! Specialistii sustin ca efortul depus pentru a tine incaltamintea in picioare lucreaza muschii tibiali.

Chiar daca sezonul canicular a trecut poti opta sa porti acesti papucei in interiorul casei tale. Specialistii avertizeaza ca folosirea indelungata a acestora poate provoca dureri si crea probleme de sanatate.

Fructele exotice revin la puterea sanatatii!

Adio mere, pere si prune autohtone! E timpul pentru fructele exotice cu puteri medicinale: fructele acai, boabele goji sau rodiile sunt la mare cautare in sezonul de toamna al acestui an.

Acestea au un continut extrem de ridicat de antioxidanti care protejeaza celulele organismului de efectul toxinelor sau al radicalilor liberi. Au efect anti-imbatranire si sunt o sursa exploziva de energie.

Campaniile impotriva mancarurilor fast-food iau amploare!

Guvernele sau statele nu pot impune legi cu privire la consumul de alimente de tip junk-food, extrem de nocive pentru sanatate. Ceea ce se poate observa insa este o amploare deosebita a campaniilor pro-mancare sanatoasa care arunca sageti puternice impotriva mancarii de tip fast-food. Acestea aduc in fata consumatorilor studii si informatii pretioase care ajuta la formarea unei constiinte sanatoase a consumatorului.

Adera si tu la o astfel de campanie si implementeaza reguli de sanatate si in alimentatia copilului tau. Este la moda in acest sezon!

Consumul de sare, cel mai nou produs luat in vizor de tendintele sanatatii de toamna!

Desi ni se aduce aminte mereu despre faptul ca trebuie sa evitam consumul de zahar, sare si grasimi in exces, nu ni s-a implementat aceasta regula si in obiceiurile zilnice de alimentatie. In toamna aceasta sarea este pusa la pamant de promoterii sanatatii.

Conform specialistilor care au studiat fenomenul cresterii consumului de sare la oameni, se recomanda reducerea la jumatate a cantitatii acesteia de catre majoritatea populatiei.

Cantitatea optima de sare pe care o folosim zilnic trebuie sa ajunga la maxim 2.3 mg zilnic. Medicii au sesizat importanta reducerii sarii din alimente intr-o epoca in care majoritatea produselor gata preparate sau semi-preparate au un exces de sare. Ei promoveaza pentru aaceasta toamna un soi de campanie pentru reducerea consumului acesteia.

Stocarea online a datelor personale medicale!

Ne-am obisnuit cu hartii si hartiute pe care le dam si le primim de la medic. In aceasta toamna, mediul online mai capata un plus la capitolul beneficii. Exista diverse baze de date online care ajuta la stocarea informatiilor medicale personale pentru o mai buna evidenta a lor. Plus de asta, si accesul medicului la problemele tale mai noi sau mai vechi pot fi aflate la un simplu click distanta si nu dindrumuri repetitive in cabinetul acestuia.

Fitnessul vaginal!

Da, si zona ta genitala capata o mai mare atentie in sezonul de toamna-iarna 2010. Se pare ca sunt la mare cautare exercitiile de fitness vaginal sau Kegel. Acestea mentin in forma zona vaginala a femeii facand-o constant apta sa incerce experiente si aventuri sexuale care mai de care mai palpitante.

In plus, medicii au descoperit ca fitnessul vaginal este o buna metoda terapeutica de tratare a unor probleme ca incontinenta urinala, boli intestinale si altele.

Mersul cu bicicleta, o tendinta in plina dezvoltare

Exista o multime de campanii si crosuri de sezon care incearca sa implementeze in randul oamenilor ideea ca bicicleta este un mijloc mai bun de deplasare decat masina dintr-o multime de perspective:

  • te mentine in forma;

  • este ecologica;

  • nu are nevoie de un spatiu prea mare de parcare.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile acestui mijloc de transport extrem de atragator pentru aceasta toamna.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sanatate femei Slabit femei

Articole recomandate

Citeste si despre