Nutricosmetica, solutia pentru frumusete si prospetime la inceputul primaverii

/ / Modificat: 2021-02-17
Nutricosmetica, solutia pentru frumusete si prospetime la inceputul primaverii

Ne apropiem cu pasi repezi de inceputul primaverii si toate ne gandim cu nerabdare la acel moment cand vom iesi din straturile de haine care ne incalzesc in sezonul rece. Chiar daca iarna nu este atat de apriga cum era acum cativa ani, aerul rece, vantul isi pun amprenta pe pielea noastra, la fel ca lipsa unei alimentatii la fel de bogate in vitamine si nutrienti ca in restul anului.

Vrei ca primavara sa te gaseasca radiind frumusete si prospetime? Poti sa furi startul cu ajutorul nutricosmeticii.

Ce este nutricosmetica?

Exact acel lucru de care ai nevoie pentru ca frumusetea ta interioara si starea de bine sa se vada cu ochiul liber si la exterior. Nutricosmetica este raspunsul la intrebarile legate de combaterea efectelor timpului asupra pielii, la cele privind cea mai indicata metoda de a avea o piele frumoasa prin metode naturale, chiar si la cele privind cea mai potrivita dieta.

Nutricosmetica inseamna suplimente alimentare care actioneaza la interior pentru a asigura un aspect exterior proaspat si placut. Conceptul este bazat pe suplimente alimentare, bauturi si suplimente de infrumusetare.

Pe langa gama de Suplimente nutricosmetice, Biocyte a dezvoltat gama Longevity, o gama de suplimente lipozomale cu absorbtie maxima.

Ce este tehnologia lipozomala

Pe scurt, tehnologia lipozomala este una naturala si speciala de microincapsulare a ingredientelor active intr-un strat protector de fosfolipide, iar produsele realizate cu ajutorul ei vor fi rapid absorbite in organism si nu vor pune in pericol tractul digestiv.

Suplimentele alimentare Biocyte sunt eficiente pentru regenerarea si sanatatea parului, a unghiilor si a pielii si au un mare avantaj: sustin frumusetea din interior, nu doar la exterior. In plus, te ajuta si daca ai probleme cu greutatea, cu celulita ori daca ai nevoie de o detoxifiere a organismului.

Multi nutrienti naturali cu beneficii uimitoare pentru organism sunt folositi in nutritie si cosmetica: plante, minerale, vitamine, enzime, probiotice. Din nefericire accesul la multe dintre ele este limitat din cauza dificultatii de asimilare sau biodisponibilitatii. Curcumina in stare naturala, de exemplu, are proprietati antiinflamatoare bine cunoscute, insa este doar 1% biodisponibila.

Lipozomii sunt sfere ale caror membrane sunt formate din unul sau mai multe straturi duble de lipide. Astfel, ingredientele active din miezul sferei sunt izolate de mediul exterior si protejate de atacurile enzimelor. Lipozomii transporta ingredientele active si au abilitatea de a patrunde prin membrana celulelor si sa fuzioneze cu acestea, pentru ca apoi sa elibereze substanta activa.

Biocyte pune laolalta ingrediente naturale precum curcumina, magneziu, resveratrol, care, datorita tehnologiei lipozomale sunt absorbite perfect si rapid in organism, efectele fiind vizibile imediat.

Frumusete si imunitate cu Biocyte

Biocyte a preluat conceptul de nutricosmetice aparut initial in Japonia si apoi in SUA si a creat o paleta larga de produse anti-aging, cu efect de lifting, orientate pe pastrarea tineretii, a sanatatii si a vitalitatii. Fiecare produs Biocyte contine ingrediente naturale si inovatoare, menite sa combata efectele socurilor climatice, ale stresului, ale expunerii la soare si poluarii, dar si pe cele ale trecerii timpului.

Suplimentele Biocyte nu sunt eficiente doar pentru frumusete si stare de bine, ci si pentru sistemul imunitar. Vitamina D Lipozomala, spre exemplu, este un supliment perfect pentru sanatatea oaselor si a dintilor, care ajuta la absorbtia si actiunea optima a calciului si fosforului in organism si contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si a sistemului imunitar.

vitamina D

La iesirea din iarna sistemul imunitar poate fi slabit, ceea ce nu este deloc de dorit, mai ales in plina pandemie. Dati-i o mana de ajutor cu Zinc Lipozomal si veti stimula functionarea optima a sistemului imunitar si, in plus, va proteja celulele impotriva stresului oxidativ. Mai mult, zincul este un oligoelement foarte util pentru o piele frumoasa si sanatoasa, ajutand la reducerea acneei si imbunatatind aspectul pielii.

Un aport optim de Vitamina C este foarte important indiferent de anotimp, pentru ca aceasta stimuleaza imunitatea, reduce oboseala si are efect antioxidant. De ce Vitamina C de la Biocyte? Pentru ca, spre deosebire de alte produse similare, datorita microincapsularii prin tehnologie lipozomala, aceasta va fi mult mai usor absorbita in organism, iar efectele se vor vedea mult mai rapid.

Vitamina C Lipozomala contribuie la metabolismul energetic normal si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Biocyte si copilul.ro iti ofera un discount exclusiv de 30% atat pentru suplimentele lipozomale pentru imunitate cat si pentru orice alt produs de pe site ul www.biocyte.ro. Te invitam sa descoperi suplimentele nutricosmetice anti-aging, gama cu keratina pentru par, gama Longevity si produsele cosmetice pentru curatarea si intinerirea tenului. Oferta este valabila pana la data de 31.03.2021 in baza codului promotional "copilul30".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre