Nioxin este solutia pentru un par cu aspect mai bogat, mai des, in doar 4 saptamani!

/ / Modificat: 2013-10-10
Nioxin este solutia pentru un par cu aspect mai bogat, mai des, in doar 4 saptamani!

Nioxin este solutia pentru un par cu aspect mai bogat, mai des, in doar 4 saptamani!

O ora de relaxare pentru proaspetele mamici care isi doresc un par cu aspect mai bogat, mai des.

Rasfatul debuteaza in salon cu un tratament de regenerare a scalpului, continua cu un tratament intens pentru firul de par activat printr-un masaj dedicat, apoi tunsoare si styling dupa dorinta si tratamentul leave-in…si rasfatul continua acasa.

75% dintre proaspetele mamici au observat o cadere  mai vizibila a parului dupa ce au nascut*.

Nioxin este solutia pentru un par cu aspect mai bogat,  mai des, in doar 4 saptamani. Experimenteaza puterea Nioxin  cu sistemul avansat de ingrijire a parului.

NIOXIN_Deep_Repair_Masque_150ml
Aceasta comunicare este dedicata femeilor insarcinate si proaspetelor mamici, fiind creata de catre Nioxin in colaborare cu Dr. Park, Dr. Hill si Dr. Bohn, doctori Obstetricieni si Ginecologi, protagonistele show-ului de televiziune "Deliver Me" si Dr. Piraccini, doctor Dermatolog la Universitatea din Bologna, Italia.

Tu si Corpul Tau

Atunci cand astepti un copil, multe transformari minunate se petrec in corpul tau pentru a asigura o nastere sanatoasa si un copil sanatos.

Cand esti insarcinata si dupa ce ai nascut, schimbarile nivelului de estrogen si progesteron sunt responsabile pentru majoritatea simptomelor pe care le experimentezi, fie ca sunt legate de piele, de par sau pur si simplu dispozitia ta generala. Aceste schimbari le afecteaza in mod diferit pe proaspetele mamici, iar calea cea mai buna este sa le intelegi si sa le accepti, apoi sa te documentezi, sa cauti informatii si sa gasesti solutiile care sunt la indemana ta.

Tu si Parul Tau

75% dintre proaspetele mamici au observat o cadere mai vizibila a parului dupa ce au nascut*.

Parul nu creste in mod continuu de-a lungul vietii, ci conform unui proces ciclic ce are faze prelungite de crestere activa care alterneaza cu perioade relativ scurte de inactivitate. Exista trei faze ciclice: faza de crestere (anagena), faza de tranzitie (catagena), faza de inactivitate (telogena). in orice moment, cele mai multe fire se gasesc in faza de crestere, iar altele sunt in tranzitie sau cad. in timpul sarcinii, pana la 95% din fire pot fi in faza de crestere activa.

NIOXIN_SCALP_RENEW_Dermabrasion_75_ml_1
Dr. Piraccini explica: "Activitatea hormonala crescuta din timpul sarcinii determina ca mai multe fire de par sa se gaseasca in faza activa de crestere decat in mod normal si, ca urmare a acestui fapt, caderea parului sa fie mult diminuata. La 6 saptamani dupa nastere, rata de crestere a parului scade iar caderea parului se intensifica si devine vizibila. Subtierea parului este o problema uzuala pentru mame la aproximativ 3-4 luni dupa nastere si poate sa dureze pana la 1 an." Ca o consecinta, mai multi foliculi se gasesc acum in faza de cadere, aproximativ 25-35%. In plus, fata de schimbarile hormonale, starea generala de sanatate, regimul alimentar si mediul inconjurator afecteaza starea parului si modul lui de crestere.

De aceea este foarte important sa intelegi cauzele pierderii si subtierii parului si sa identifici 3 factori importanti:

1. Mai putine fire de par
Modificarile din ciclul de crestere a parului din perioada sarcinii si dupa nastere reprezinta principalele motive pentru subtierea parului la proaspetele mamici.  

2. Fire mai subtiri
Structura parului se schimba in timp. in timpul sarcinii diametrul parului se poate mari iar in momentul in care revine la dimensiunea initiala poate da nastere perceptiei de subtiere.

3. Scalp dezechilibrat
Dupa ce ai nascut, poate nu iti mai dedici atat de mult timp ingrijirii parului, ceea ce poate afecta in mod negativ aspectul general al parului si scalpului.

Tu si Nioxin

Un studiu independent arata ca majoritatea proaspetelor mamici isi doresc produse de ingrijire care sa ofere un aspect mai gros, mai bogat parului.

NIOXIN_SYS1_Cleanser_300mll_1
Dr. Piraccini explica:"Un meniu de ingrijire dedicat care protejeaza si fortifica parul impotriva degradarii oferindu-i un aspect mai bogat si cu volum este cea mai buna idee pentru a obtine un efect maxim si a preveni caderea inutila a parului datorata ruperii mecanice a acestuia."

Dr. Bohn, doctor obstetrician din SUA, ne-a povestit cat de tare s-a bucurat atunci cand a descoperit gama NIOXIN imediat dupa ce a nascut si s-a confruntat cu problema subtierii parului: "Cunosc mamici care au trait experienta neplacuta a subtierii parului dupa ce au nascut. Multe paciente imi spun ca aceasta constituie o ingrijorare destul de mare… iar eu nu i-am vazut adevarata amploare decat atunci cand mi s-a intamplat mie. Dupa ce am folosit NIOXIN parul meu a devenit mai bogat si mai des in numai 30 de zile."

Creat de catre o proaspata mamica, Nioxin este solutia la indemana oricui, fiind brandul professional nr. 1 recomandat de hairstilistii din SUA in lupta impotriva caderii si subtierii parului.
Inspirat din ritualul skin-care, Nioxin ofera 6 sisteme personalizate create din 3 parti, curatare-optimizare-tratare oferite de Nioxin Cleanser, Scalp Revitalizer si Scalp Treatment.

Sistemul in 3 parti are efect complex:


1. Reduce pierderea firelor de par datorata ruperii
2. Ofera parului un aspect mai bogat
3. Intareste structura firului de par
4. Ofera rezistenta firului de par impotriva degradarii
5. Curata scalpul de reziduurile de sebum

Intreaba hairstilistul ce sistem este potrivit pentru tine.

Tu si time-out service

Un serviciu in salon dedicat proaspetelor mamici care isi doresc un par mai bogat.

O ora de relaxare pentru proaspetele mamici care isi doresc un par cu aspect mai bogat, mai des. Rasfatul debuteaza in salon cu un tratament de regenerare a scalpului, continua cu un tratament intens pentru firul de par activat printr-un masaj dedicat, apoi tunsoare si styling dupa dorinta si tratamentul leave-in… si rasfatul continua acasa.

Tu si Comunitatea Nioxin

Echipa de experti si hairstilisti Nioxin vin in ajutorul proaspetelor mamici din intreaga lume si le pun la dispozitie informatii pretioase si o gama de produse profesionale cu o lunga istorie si expertiza in caderea parului, dedicate exclusiv saloanelor de coafura.

Gama ofera solutii de incredere pentru ca mamicile sa se bucure de un par cu aspect mai bogat, mai des, in doar 4 saptamani: tratamente pentru a fi folosite exclusiv in salon si tratamente pentru ingrijirea parului si scalpului acasa.

Facebook.com/NioxinRomania

*Studiu independent realizat in SUA in 2012 pe 504 proaspete mamici (2-8 luni dupa nastere). NIOXIN nu trateaza caderea parului cauzata de schimbarile hormonale din timpul sarcinii si dupa nasterea copilului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre