Hyseac combate acneea!

/ / Modificat: 2013-02-28
Hyseac combate acneea!

Acneea afecteaza in prezent 80% dintre tineri si adulti, insa cele mai afectate sunt femeile cu varste cuprinse intre 20-39 ani. Impreuna cu tratamentul medicamentos, ingrjirea pielii cu produse dermato-cosmetice trebuie sa fie o prioritate.

Laboratoarele Dermatologice Uriage au dezvoltat gama anti-acneica Hyseac, cu proprietati anti-inflamatorii, hidratante si restructurante. Gama Hyseac actioneaza asupra celor 3 factori declansatori ai acneei: hiperseboreea, hiperkeratinizarea si retentia de sebum. O particularitate a produselor este data de prezenta extractului de licoritia si a Apei Termale Uriage cu puternice actiuni inflamatorii.

Produse de ingrijire zilnica

Hyseac K18 40ml – crema activa keratoregulatoare, ce diminueaza porii si excesul de sebum, inlatura punctele negre, limiteaza proliferarea bacteriilor pentru a reduce aparitia leziunilor acneice datorita complexului de alfa si betahidroxiacizi 18% si extractului de licoritia.

Rezultatele utilizarii Hyseac K18 (dovedite clinic): reducere semnificativa a leziunilor acneice, efect de matifiere prelungit, luminozitate si hidratare perfect adaptata pielii, uniformizarea aspectului tenului. Este singura crema anti-acneica cu apa termala, textura placuta, parfum placut specific gamei, non-comedogenica, fara parabeni.

Se aplica 1-2 ori pe zi pe zonele atinse de acnee.

Pret recomandat: 58RON

Hyseac Mat' 40ml - emulsie matifianta special conceputa pentru pielea grasa/mixta care «luceste» (T-ul fetei). Are la baza un complex exclusiv Uriage, Pore Refinyl: extract de Licoritia (lemn dulce) si Lens Esculenta, a carui principala actiune este scaderea cantitatii de sebum secretate de piele si inchiderea porilor. Formula inovatoare confera produsului o tripla performanta: efect matifiant de lunga durata, diminuarea porilor, hidratare intensa prin Apa Termala Uriage 10% si glicerina 5%.

Galenica este perfect adaptata pielii seboreice, emulsie fara ulei, usor colorata in verde, placut parfumata, hipoalergenica si non-comedogenica, excelenta baza de machiaj.

Se aplica dimineata si seara pe pielea perfect curata, folosind in prealabil Hyseac Gel de curatare.

Pret recomandat: 56RON

Hyseac Bi-stick 3ml/1g - produs 2 in 1 cu actiune rapida: trateaza si camufleaza de la primul semn imperfectiunile aparute in cele mai nepotrivite momente ale zilei. Are doua componente: la un capat contine o lotiune hidroalcoolica cu agenti keratolitici, anti-seboreici (extract de licoritia), anti-bacterieni (pirocton-olamina) si Apa Termala Uriage. La capatul celalalt are un stick corector cu pigmenti ce reflecta lumina si camufleaza imperfectiunile. Produsul este disponibil in format mic, usor de purtat in buzunar sau poseta. Hipoalergenic, non-comedogenic, fara parabeni.

Pret recomandat: 57RON

Hyseac SPF 30/50+ protectie solara indispensabila tenului gras/acneic – efect matifiant de lunga durata, limiteaza excesul de sebum datorita extractului de Licoritia, ofera protectie solara ridicata/foarte ridicata prin filtrele UVA-UVB. Textura fluida, invizibila, non-grasa, hipoalergenica, non-comedogenica, fara octocrylene si fara parabeni. Se aplica inainte de expunerea la soare.

HYSEAC_FLUID_SPF50_50ML

Pret recomandat: 55/61RON

Produse de igiena zilnica

Hyseac Gel 150ml – Produs de igiena zilnica, special conceput pentru pielea grasa/ mixta cu sau fara acnee. Contine o baza de spalare vegetala, fara sapun, ce nu irita pielea, piroctonolamina (rol anti-bacterian), extract de epilobe (actiune anti-seboreica si matifianta) si Apa Termala Uriage. Hipoalergenic, non-comedogenic, nu contine sapun si nici parabeni. Parfumul delicat specific gamei Hyseac.

Hyseac_gel_150ml

Se aplica pe piele, se spumeaza apoi se clateste cu apa. Barbatii il pot folosi ca gel de barbierit, mai ales cei cu foliculita barbii.

Pret recomandat: 46RON

Hyseac Masca Gomanta 100ml – ingrijire 2 in 1: masca si gomaj  - absoarbe, netezeste si matifiaza prin actiunea kaolinului (argila), glicerinei si Apei Termale Uriage si a Acidului Malic (sebo-regulator). Hipoalergenica, non-comedogenica, fara parabeni. Se utilizeaza de 1-2 ori pe saptamana.

HYSEAC_Masca gomanta_100ML

Pret recomandat: 43RON

In luna martie, descopera ofertele speciale in farmaciile CENTROFARM, HELP NET, SENSIBLU! 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre