Cum sa scapi de celulita cu ajutorul uleiurilor esentiale

/ / Modificat: 2013-10-07
Cum sa scapi de celulita cu ajutorul uleiurilor esentiale

Celulita reprezinta, in linii mari, inflamatia tesutului gras subcutanat. Toate femeile au celulita, insa din pacate nu exista un tratament minune care sa o trateze definitiv, ci doar tratamente care ii pot imbunatati aspectul.

Sunt multe cauze care duc la formarea celulitei, incepand de la alimentatie si lipsa exercitiilor fizice de tonifiere, pana la hidratarea slaba a organismului, circulatia limfatica defectuoasa, dezechilibrele hormonale si mostenirea genetica.

Uleiurile esentiale si-au dovedit de-a lungul timpului eficienta in combaterea celulitei, de aceea poti apela si tu la ele in cazul in care vrei sa ai o piele mai frumoasa si mai ferma.

Ce uleiuri esentiale alegi pentru a combate celulita

Uleiurile esentiale sunt indelung laudate pentru efectele lor antioxidante, detoxifiante, emoliente, hranitoare, de combatere a retentiei apei si de imbunatatire a circulatiei, insa nu toate dau cele mai bune rezultate in combaterea celulitei.

Cateva uleiuri esentiale patrund mai adanc in straturile pielii, hranind-o optim si oferindu-i vitamine si minerale pretioase. Astfel, dupa o utilizare de cateva saptamani, vei observa ca pielea ta este mai ferma, iar aspectul de coaja de portocala incepe sa capete mai multa uniformitate si netezime.

Citeste continuarea pe ele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Celulita Metode anticelulitice

Articole recomandate

Citeste si despre