Spa - terapie pentru mamici


Eden Spa introduce o noua linie de tratamente spa destinate exclusiv mamicilor: mother-to be massage, hidroterapie, impachetari corporale si programe speciale postnatale prin biostimulare.

Bucura-te de o sarcina fara probleme folosind tratamentele si terapiile spa. Linia pentru mamici de la Eden Spa a fost special creata pentru ca transformarile corpului din timpul si dupa sarcina sa lase cat mai putine urme.

Tratamentele sunt realizate cu produse naturale din gama Pevonia Botanica, furnizorul preferat de produse spa al mamicilor de la Hollywood.

Mother to be massage presupune un masaj bland care elimina stress-ul, reducand durerile de spate si de gat si inducand o stare generala de relaxare de care se vor bucura atat mama cat si copilul.Tratamentele postnatale prin biostimulare si impachetarile cu cafea verde sau ciocolata au rol de intarire a muschilor, de reducere a vergeturilor si a stress-ului.

De asemenea, hidroterapia ere efecte mai profunde asupra picioarelor si vaginului decat "exercitiile fizice", tonifiand muschii interni, terminatiile nervoase, precum si a tesuturile sensibile.

Eden Spa, Bd Privaerii, 39

Tel 021. 316.48

office@edenspa.ro

www

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul