Produsele pe baza de apa termala Uriage, mai aproape de noi

/ / Modificat: 2012-03-15
Produsele pe baza de apa termala Uriage, mai aproape de noi

Dermacare si Uriage participa, in perioada 22 – 25 martie, la Baby Expo, editia de primavara, care se desfasoara in Bucuresti, la sala Polivalenta. Utilizatorii Copilul.ro care vor participa la targ pot descarca vouchere de pe site cu ajutorul carora beneficiaza de oferte speciale si cadouri la achizitonarea de produse din gama Uriage.

Gama Uriage este, astazi, o linie completa de produse dermato-cosmetice si de ingrijire, cu formule pe baza de apa termala, ce poseda multiple virtuti terapeutice.

Uimitoarea istorie a apei termale a inceput acum 20 de secole si ea incanta si astazi specialistii in dermatologie. Apa termala izvoraste din inima masivului alpin Belledone in apropiere de Grenoble, unde se afla statiunea termala Uriage-les-Bains, unde, anual, beneficiaza de tratament milioane de persoane.

uriage ghid copii

Specializate inca din 1992 in ingrijirea pielii sensibile, uscate sau cu tendinta atopica, Laboratoarele Dermatologice Uriage depun eforturi pentru a raspunde nevoilor lumii medicale: medici, farmacisti, dermatologi sau dermato-cosmetologi. Astazi, gama Uriage acopera nevoile esentiale ale pielii de orice varsta, oferind un evantai complet de produse hipoalergenice.

Apa termala Uriage este 100% pura din punct de vedere bacteriologic, este naturala, are PH neutru si are cel mai mare continut de saruri minerale si oligo-elemente. Totodata, apa termala Uriage este hidratanta, calmanta, cicatrizanta, izotonica si antioxidanta (actioneaza impotriva radicalilor liberi).

pielea bebe uriage

Este recomandata intr-o gama larga de afectiuni dermatologice:

  • cuperoza;
  • dermatoze pruriginoase;
  • cicatrici;
  • lichen;
  • ulcer de gamba;
  • eritem solar.


Se recomanda totodata pentru pielea agresata in urma dermoabraziunii, actelor chirurgicale, tratamentelor anti-acneice, dar si in urma tratamentelor dermatologice cu laser.

Logo Uriage

Apa termala Uriage poate fi utilizata in orice situatie pentru a calma, a hidrata sau pentru a reimprospata pielea bebelusului tau. Poate si folosita si in pediatrie in dermatitele pleoapelor si in iritatiile periorale, in eritemul fesier, rinite alergice, dar si pentru igiena ochilor bebelusilor, pur si simplu. Produsele pentru copii sunt non-comedogene si nu contin coloranti, alcool, sapun sau parabeni.

In cazul pielii sensibile si/sau deshidratate este recomandat sa folosim zilnic apa termala deoarece aceasta decongestioneaza si calmeaza roseata si iritatiile.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Produse cosmetice Frumusetea tenului Frumusete femei Frumusete mamici

Articole recomandate

Citeste si despre