Cosmetice copii

9 ingrediente cosmetice periculoase pentru sanatate

9  ingrediente cosmetice periculoase pentru sanatate Ingredientele din cosmetice nu sunt intotdeauna in avantajul sanatatii noastre, chiar daca reclamele promoveaza produsele care le contin ca fiind unele benefice si miraculoase. Cosmeticele fac parte din viata femeilor si barbatilor deopotriva, dar si din cea a bebelusilor si copiilor. Ele pot cauza cancer, alergii, dermatite si alte afectiuni grave. Afla care sunt cele mai frecvente! Parabenii Unii dintre cei mai controversati componenti ai cosmeticelor - parabenii - sunt si unii dintre cei mai prezenti intr-o multime de produse pentru copii si adulti. Ei se regasesc pe eticheta si sub alte nume ca (metilparaben, etilparaben, propilparaben etc.) si au fost asociati de cercetatori cu un...

Produsele pe baza de apa termala Uriage, mai aproape de noi

Produsele pe baza de apa termala Uriage, mai aproape de noi Dermacare si Uriage participa, in perioada 22 – 25 martie, la Baby Expo, editia de primavara, care se desfasoara in Bucuresti, la sala Polivalenta. Utilizatorii Copilul.ro care vor participa la targ pot descarca vouchere de pe site cu ajutorul carora beneficiaza de oferte speciale si cadouri la achizitonarea de produse din gama Uriage.

Gama Uriage este, astazi, o linie completa de produse dermato-cosmetice si de ingrijire, cu formule pe baza de apa termala, ce poseda multiple virtuti terapeutice.

Uimitoarea istorie a apei termale a inceput acum 20 de secole si ea incanta si astazi specialistii in dermatologie. Apa termala izvoraste din inima masivului alpin...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul