Macesele, plante medicinale inca din antichitate

/ / Modificat: 2011-12-16
Macesele, plante medicinale inca din antichitate

Macesele sunt cunoscute pentru efectele lor curative inca din antichitate, cand erau folosite ca plante medicinale. Datorita continutului bogat de vitamine si minerale pe care il contin, macesele pot face adevarate minuni pentru sanatatea noastra, reprezentand un excelent antianemic, vitaminizant si stimulant al imunitatii. De asemenea, asigura o buna functionare a organelor interne si a sistemului cardiovascular, au efect antiimbatranire si stimuleaza biosinteza colagenului.

 set_macese

Cosmetic Plant a concentrat proprietatile benefice ale maceselor intr-o gama pentru ingrijire a tenului destinata persoanelor cu ten normal si varsta cuprinsa intre 20 si 50 ani.

Gama bazata pe extract de Macese contine 4 produse cu o textura lejera, non-grasa, si un discret parfum fructat. Ambalajul este unul modern si vesel:

  • Crema hidratanta de zi cu extract de macese a fost conceputa special pentru a asigura necesarul de hidratare a tenului pe durata intregii zile. Vitamina E actioneaza impreuna cu vitamina C naturala din macese impotriva imbatranirii tenului, iar complexul hidratant mentine echilibrul hidric normal al epidermei.  Extractul de roinita (Melissa officinalis) are proprietati cicatrizante si antiseptice. Textura lejera si parfumul fructat confera senzatia de prospetime si vigoare.

Pret recomandat: 11 lei.

crema_noapte_macese

  • Crema revitalizanta de noapte cu extract de macese hraneste epiderma, ii mentine starea de sanatate si vitalitatea. Vitamina C din extractul de macese protejeaza celulele de efectul oxidant al radicalilor liberi, stimuleaza formarea colagenului natural, normalizand metabolismul celular si prevenind imbatranirea prematura a pielii.

Extractul de roinita are si in aceasta combinatie un efect cicatrizant si antiseptic. Prin parfumul fructat si continutul in extract de macese si vitamine (C si E), crema confera o senzatie de confort si relaxare.

Pret recomandat: 11 lei.

 demachiant_macese

  • Laptele demachiant vitaminizant cu extract de macese are o formula perfect echilibrata datorita careia indeparteaza de pe piele fardurile, praful si impuritatile fara a o agresa. Continutul de vitamina C naturala din macese alaturi de Vitamina E si extractul de roinita  stimuleaza functiile vitale, tonifiaza si improspateaza epiderma.

Pret recomandat: 11 lei.

lotiune_tonica_macese

  • Lotiunea tonica purificatoare cu extract de macese purifica si tonifiaza conferind pielii un plus de prospetime. Indeparteaza delicat,  dar eficient orice urma de fard sau impuritate si stimuleaza functiile vitale. Tenul devine proaspat, catifelat si plin de vitalitate.

Pret recomandat: 11 lei.

In perioada iernii gasiti in magazine o superoferta la gama Macese! Reducere de pret de 50% pentru unul dintre produse, daca acesta este achizitionat impreuna cu produsul complementar. Astfel, crema hidratanta de zi se livreaza impreuna cu cea revitalizanta de noapte, iar laptele demachiant impreuna cu lotiunea tonica, unul dintre produse fiind la jumatate de pret.

 macese_reducere

Produsele sunt disponibile in magazine naturiste si farmacii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre