Touch este alaturi de tine si in vacanta!

/ / Modificat: 2012-06-27
Touch este alaturi de tine si in vacanta!

Ai plecat cu familia in vacanta sau aveti planuri in acest sens?

V-ati cazat la un hotel sau o pensiune, iar copilul a inceput deja sa traga de sertare si usi?

Mancati adesea la terasele si restaurantele de pe plaja?

Folositi toaletele publice?

Vizitati diverse locuri si obiective turistice si copilul pune mana pe exponate?

Platiti cel mai adesea cu bani lichizi?

Ii duceti pe copii in parcul de distractie din zona?

La plaja cel mic se joaca cu jucariile preferate in nisip?

Folositi sezlongurile de pe plaja?

Pentru cel mic aveti intotdeauna un sandwich sau un fruct la indemana, dar trebuie sa va spalati pe maini si nu prea aveti unde?

Mai mancati cate o inghetata din cand in cand sa va racoriti?

Daca raspunsul la aceste intrebari este da, ai adunat o colectie impresionanta de bacterii! E drept ca, in oricare dintre situatii te-ai afla, ar fi recomandat sa te speli pe maini cu apa si sapun, dar... nu avem intotdeauna un robinet la indemana!

Noi iti propunem Touch, in sticlute mici si elegante, de 59 ml, potrivite oricarei posete. Disponibil in doua variante, gel sau spray, Touch are un continut de alcool de 70%. Asta inseamna ca are puterea sa distruga in doar 15 secunde peste 99.99% dintre bacteriile cu care intram in contact in fiecare zi, ajutandu-ne sa ne pastram sanatatea oriunde si oricand.

Nu ai nevoie de nimic in plus – doar toarna o picatura de Touch Gel in palma si acopera intreaga suprafata a mainilor, pana cand gelul intra in piele. Adica nu mai mult de cateva secunde! Touch Gel este imbogatit cu vitamina E, are o textura delicata si iti protejeaza mainile. Iti poti alege oricare dintre variantele usor aromate: 3-in-1 cu adaos de glicerina pentru maini catifelate, Classic, Violet, Exotique sau Kidz.

Touch Spray este ideal pentru dezinfectarea obiectelor sau suprafetelor cu care intram in contact, dar poate fi utilizat la fel de bine si pentru curatarea manilor. Doar pulverizeaza cu lichid actionand mecanismul sticlutei o data sau de doua ori, apoi lasa sa se usuce sau indeparteaza surplusul de solutie cu un servetel uscat. Aceeasi concentratie de alcool tine bacteriile departe de mainile tale, protejandu-le in acelasi timp de uscare. Si acesta este disponibil in variantele Classic, Violet, Splash, Exotique si Kidz.

touch_spray

Pentru mai multa siguranta, ai la dispozitie si servetelele umede antibacteriene Touch. Servetele Touch elimina 99.99% dintre bacterii si virusi, asigurand o curatare eficienta atat a pielii, cat si a obiectelor si suprafetelor cu care intram in contact. Ofera protectie igienica fiind recomandate atat copiilor, cat si intregii famiili. Servetele umede antibacteriene Touch nu contin alcool si sunt testate dermatologic. Sunt disponibile in varianta de 10 buc – Classic, Violet si Kidz si 70 buc – Classic.

servetele-touch

Le gasesti in toate supermarket-urile si hipermarket-urile din tara, asa ca nu uita sa iti pui in poseta un Touch. Te protejeaza in orice situatie!

Pentru mai multe noutati si sfaturi te asteptam si pe Facebook Touch antibacterial.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre