Top filme de vazut cu familia in 2015

/ / Modificat: 2017-04-26
Top filme de vazut cu familia in 2015

Cum vremea nu este inca cea mai placuta pentru plimbari lungi in parc sau pentru iesiri la iarba verde, sfera activitatilor pe care le poti practica in sanul familiei si cu toti membrii sale este destul de restransa. Din fericire, cinematografia continua sa fie una dintre cele mai iubite arte de catre toate categoriile de varsta si ofera, in fiecare an, mici bijuterii de care te poti bucura impreuna cu micutii tai. Iata topul celor mai interesante filme ale anului pe care le poti privi alaturi de cei mici.

Annie (2014)

Acest film este o varianta moderna a povestii clasice muzicale cu acelasi nume. Personajul principal este Annie, o fetita luata sub tutela de catre un candidat la primarie care vrea sa castige simpatia alegatorilor. Din distributia musical-ului fac parte Jammie Foxx si Cameron Diaz, ale caror voci vor fi indragite de catre intreaga familie.

O noapte la muzeu: secretul mormantului (2014)

Ultimul film al lui Robin Williams este, desigur, menit sa aduca zambetul pe buzele tuturor. Ben Stiller este cel de-al doilea actor faimos care face parte din distributie, iar povestea urmareste intamplarile dintr-un muzeu ale carui "artefacte" prind viata dupa miezul noptii. Aventura, misterul si simtul umorului va vor tine in priza pe toti si va vor face sa va amintiti cu drag de cel care a adus, ani de-a randul, fericire pe micile si pe marile ecrane.

In padure (2014)

Indragitii Frati Grimm sunt autorii tuturor povestilor care se impletesc armonios in acest film pentru familie. Povestea ii include pe Jack (Jack si vrejul de fasole), Cenusareasa, Scufita Rosie si Rapunzel. Si cum producatorii filmului au vrut sa pastreze stilul infricosator al autorilor povestilor, au completat reteta cu o vrajitoare pe cinste, interpretata de catre nimeni alte decat castigatoarea de Oscar, Meryl Streep. Ce-ti poti dori mai mult?

SpongeBob: Buretele pe uscat (2015)

Indragitul personaj din gasca Bikini Bottom traieste acum aventura vietii sale pe uscat, in lumea reala. Misiunea lui in acest film este sa salveze lumea subacvatica de amenintarile temutului pirat Burger - Beard. Pregateste popcornul si imbraca-te confortabil, pentru ca te vei distra copios urmarind ultima pelicula SpongeBob alaturi de copiii tai!

Cenusareasa (2015)

Povestita si ecranizata deja in numeroase randuri, povestea Cenusaresei se numara inca printre preferatele copiilor de toate varstele. Nici macar tu, in calitate de parinte si adult responsabil si cu picioarele pe pamant, nu poti ignora faptul ca personaje precum insasi Cenusareasa, surorile vitrege sau Zana cea Buna iti defileaza pe un ecran exact asa cum ti le-ai imaginat. In plus, noua ecranizare a basmului clasic le include pe Cate Blanchett si pe Helena Bonham Carter, cum ai putea sa ratezi un asemenea film?

Acasa (2015)

Dreamworks aduce pe marile ecrane filmul "Acasa" - o animatie fantastica ce urmareste calatoria initiatica a extraterestrului Oh alaturi de prietena sa cea mai buna, o fetita pe nume Tip. Desi Pamantul a fost ocupat in intregime de cei din rasa lui Oh, cei doi micuti isi construiesc o prietenie reala, bazata pe incredere si dragoste cat cuprinde.

Razbunatorii - epoca lui Ultron (2015)

Cunoscuti sub denumirea consacrata "The Avengers", cei mai iubiti super - eroi ai momentului revin intr-o noua ecranizare. Echipa lor creste cu inca doi membri in aceasta poveste: Quicksilver si Scarlet Witch. Nu lipsesc nici personajele antagonice, nici aspectul moralizator si educational, dar nici finalul fericit. Nu-i asa ca abia astepti sa vezi acest film alaturi de copiii tai?

Tinutul de Maine (2015)

Producatorii filmelor "Incredibilii" si "Ratatouille" dau din nou frau liber imaginatiei si pun in scena un film despre un taram fantastic numit Tinutul de Maine. Personajul principal este un inventator genial, aflat la varsta adolescentei, care porneste optimist si entuziasmat in descoperirea secretelor Tinutului de Maine. Cea mai mare descoperire a sa este ca tot ceea ce se intampla in acest loc fantastic din viitor are consecinte in lumea reala in care traieste. Urmareste-i aventurile alaturi de intreaga familie si nu vei regreta!

Tu ce filme iti doresti sa vezi in acest an alaturi de copiii tai?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre