Luna zambetelor sanatoase

/ / Modificat: 2013-06-19
Luna zambetelor sanatoase

Este important sa ajutam copiii sa aiba dinti sanatosi prin formarea unor obiceiuri zilnice de igiena orala. In Luna Sanatatii Orale, o initiativa cu traditie pentru Colgate Romania, putem afla informatii utile si sfaturi despre cum sa oferim protectia si ingrijirea orala potrivita fiecarui membru al familiei. Mesajul central al campaniei ne incurajeaza sa avem grija de zambetul nostru: "Iubeste-ti zambetul, daruieste-i sanatate!".

Luna Sanatatii Orale se bucura de sustinerea si implicarea directa a unor personalitati publice, acestea promovand solutiile complete pentru sanatate orala. Andreea Berecleanu, Dana Rogoz, Giulia si Andreea Ibacka ne ofera recomandari pentru a ne ajuta sa aflam ce sistem de ingrijire orala se potriveste pentru fiecare dintre noi.

paks-kids

Pentru copii, Colgate ofera un sistem complet de ingrijire orala, format din pasta de dinti anticarie, periuta de dinti cu o configuratie speciala a perilor si a capului periutei si apa de gura pentru copii  Colgate Plax Magix, care coloreaza dintii si placa dentara pentru a face periajul mai distractiv si mai eficient.

Printre ambasadoarele campaniei initiate de Colgate se afla si doua mamici, care ne impartasesc grijile lor privind sanatatea orala a familiei si atentia speciala, acordata prin folosirea produselor pentru nevoi specifice de la Colgate.

Iata testimonialele lor:

Andreea-Berecleanu-Colgate-Total

Mama a doi copii, Andreea Berecleanu se preocupa constant de ingrijirea sanatatii orale pentru ea si familia sa. Andreea foloseste Colgate Total, solutia ideala pentru o protectie completa, imbatabila, pe parcursul intregii zile. Tehnologia Colgate Total se adreseaza dintilor si gingiei si lupta activ impotriva bacteriilor, pentru a oferi protectie non stop pentru o gura sanatoasa.

Giulia-Colgate-Total-Pro-Gum-Health

Proaspat devenita mamica, Giulia declara cu multumire ca in perioada sarcinii a folosit produsele Colgate Total Pro Gum Health, solutia cea mai eficienta pentru prevenirea si ameliorarea problemelor gingivale. Sistemul de ingrijire orala Colgate Total Pro Gum Health ne pune la dispozitie o pasta de dinti, o apa de gura, o periuta de dinti cu un design special si ata dentara. Pasta de dinti asigura protectia gingivala care in timpul sarcinii este absolut necesara, eliminand bacteriile si reducand sangerarea gingiilor cu pana la 88%.

Dana-Rogoz-Colgate-Max-White-One

Dana Rogoz este preocupata in special de albul dintilor pentru a avea un zambet stralucitor. Alegerea sa este reprezentata prin produsele din sistemul Colgate Max White One. Colgate Max White One cu micro-cristale acceleratoare de albire contine ingrediente similare cu cele folosite de catre medicii dentisti. Indeparteaza delicat petele si previne depunerea tartrului pentru a ne ajuta dintii sa devina cu o nuanta mai albi in doar o saptamana. Folosirea continua ne ajuta sa ne mentinem dintii albi pentru mai mult timp!

Andreea-Ibacka-Colgate-Sensitive-Pro-Relief

Andreea Ibacka nu mai resimte efectele sensibilitatii dentinare de cand foloseste Colgate Sensitive Pro Relief, pasta de dinti revolutionara ce calmeaza instantaneu durerea. Cu ajutorul medicului dentist, ea a gasit solutia potrivita pentru a se putea bucura de orice desert sau tip de bautura, fie ea calda sau rece.

Ambasadoarele Lunii Sanatatii Orale ne invita sa descoperim sistemul de ingrijire orala care ni se potriveste, completand testul disponibil in aplicatia dedicata campaniei, pe pagina oficiala de Facebook Colgate Romania.

Dr.-Raul-Paraschivescu-Medic-Dentist

Tot pe pagina de Facebook, a fost creat si un tab educational "Intreaba medicul", cu ajutorul caruia medicul stomatolog Dr. Raul Paraschivescu raspunde intrebarilor tale si ne ofera sfaturi si recomandari pentru o sanatate orala optima.

Ajuta-ti familia sa se bucure de un zambet sanatos si frumos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre