Iaurt facut acasa - sanatate si amintiri din copilarie

/ / Modificat: 2015-11-02
Iaurt facut acasa - sanatate si amintiri din copilarie

Toate mamicile isi amintesc de intamplarile frumoase din copilaria lor: alergatul prin livezile bunicilor, mesele de sub nuc pline cu mancaruri aromate si de veselia neobosita a prietenilor de joaca. 

Dragi mamici, cum ar fi daca macar o parte din aceste amintiri le veti putea crea si copiilor vostri? Cu siguranta, toate va imaginati cele mai distractive jocuri pentru copiii vostri, citirea povestilor sau petrecerea timpului in bucatarie pentru a face impreuna prajitura mult asteptata. 

Dar cum ar fi sa preparati impreuna un iaurt gustos si sanatos, asa cum il facea bunica in bucataria de la tara? Cu Iaurtiera FE1502OR de la OURSSON pe care o puteti achizitiona de pe www.badabum.ro veti reusi sa aduceti in familia voastra un plus de sanatate si un prilej de a petrece timp de calitate alaturi de copii. 

Iaurtiera_Oursson_FE1502D_OR_1

Cele cinci borcane unice din ceramica de 200 ml sunt perfecte pentru prepararea iaurtului natural si sanatos de casa. Ceramica din care sunt facute borcanele este foarte rezistenta. In plus, acestea dispun de un capac cu un inel de etansare din silicon astfel incat in aceste borcane puteti si sa depozitati produsele lactate. 

Aparatul are un indicator cu timpul de preparare, temporizator si un semnal sonor la sfarsitul programului.

Iaurtiera_Oursson

Iaurtiera OURSSON o puteti cumpara de pe www.badabum.ro. Iti va aduce bucurie si amintiri minunate tie si familie tale!

Tot pe www.badabum.ro gasim produse care iti sunt necesare in ingrijirea celui mic: sterilizatoare, pompe pentru san, sisteme video de monitorizare sau incalzitoare rapide pentru biberon. Fa-le o vizita si cu siguranta vei gasi ceea ce cautai la preturi accesibile!

logo_badabum

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre