Cu HP iti creezi propria carte de inspiratie in bucatarie

/ / Modificat: 2013-06-30
Cu HP iti creezi propria carte de inspiratie in bucatarie

Ti s-a intamplat sa uiti un ingredient din reteta preferata a copilului tau si sa strici toata reteta doar pentru ca internetul nu a mers si nu ai mai putut verifica reteta?

Trebuie sa stii ca astfel a inceput chiar istoria retetelor culinare in anul 1600 i.e.n. si pana si regele Richard II al Angliei a comandat o carte de retete culinare. Te-ai gandit vreodata ca ai putea fi autorul unei colectii de retete atent selectate si testate?

Desi ar putea suna complicat de realizat, este foarte la indemana. Imagineaza-ti o carte care pare scrisa special pentru tine, cu toate retetele minunate pe care tu si familia ta le savurati intotdeauna cu placere.

De fiecare data cand descoperi o noua reteta online sau de la prieteni care ti-a starnit interesul, printeaz-o si prinde-o cu grija intr-un biblioraft. Poti crea sectiuni: aperitive rapide, deserturi, masa festiva, papa pentru copil, dupa bunul tau plac. Atunci cand esti in pana de idei, nu-ti ramane decat sa deschizi colectia magica si sa alegi ceva bun.

Astfel, eviti colectiile enorme de reviste care pastreaza praful in locuinta, nu cheltuiesti bani pe carti de gatit cu un numar limitat de retete mai mult sau mai putin pe placul tau, nu risti sa murdaresti laptopul sau tableta cu tot soiul de ingrediente.

Poti folosi pentru printat una dintre imprimantele HP pentru acasa si astfel iti poti imbogati permanent colectia de retete. Noua gama de imprimante HP are costuri reduse de imprimare si astfel poti imprima de 2 ori mai multe pagini la acelasi pret, cu cartusele originale HP.

Datorita calitatii printurilor, a functiilor variate si a cartuselor de mare capacitate poti redescoperi bucuria imprimarii chiar in propria casa. Poti imprima direct de pe telefon, poti scana retete din reviste sau carti de bucate si le poti printa automat sau trimite pe e-mail.

HP-Ink-Advantage-2515-AiO 

Cu modelele HP Ink Advantage 2515 AiO, HP Ink Advantage 3515 eAiO, HP Ink Advantage 3525 eAiO, HP Ink Advantage 5525 eAiO, HP Ink Advantage eAiO 6525 ai acum la dispozitie mijloacele perfecte pentru a crea cartea ta de inspiratie in bucatarie.

Acceseaza categoria de Retete culinare si printeaza-ti retetele preferate!

Spor la printat si la gatit!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre