Ciocolata de dragoste si de multumire

/ / Modificat: 2012-03-30
Ciocolata de dragoste si de multumire

Indrazneste sa-ti arati sentimentele cu pralinele I love Milka si Milka Thank You, in orice moment!

Kraft Foods Romania imbraca, in aceasta primavara, in haine noi cutiile de praline I Love Milka si Milka Thank You si aduce in atentia consumatorilor noi combinatii surprinzatoare.

i-love-milka

Noile praline I love Milka, cu strat dublu de crema de lapte si jeleu de capsune sau crema de migdale si bucatele de alune crocante, raman cadoul ideal pentru cei dragi. Pralinele I Love Milka pastreaza forma de inimioara care le-a consacrat, rasfatand consumatorii cu noile retete.

Combinatia intre ciocolata fina cu lapte din Alpi si crema "dessert au chocolat" a pralinelor Milka Thank You, impreuna cu noul ambalaj, in aceeasi forma de floare, atat pentru cutie, cat si pentru praline, vor aduce si ele zambete pe buzele celor dragi.

i-love-milka-caspune

"Venim in ajutorul consumatorilor nostri pentru a-i surprinde in cel mai placut mod pe cei dragi. Fie ca este vorba de un cuvant sau de o privire, gesturile de tandrete si de recunostinta sunt importante in viata noastra, iar I Love Milka si Milka Thank You insumeaza aceste sentimente si ne ajuta sa le exprimam printr-un simplu gest: acela de a darui. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am imbunatatit retetele, dar am venit si cu un nou design pentru ambalaje, care sa exprime bucuria de a oferi", declara Nicoleta Florescu, Brand Manager, Kraft Foods Romania.

Un studiu realizat de catre 360 Insights pentru Kraft Foods, arata ca mai mult de jumatate dintre respondenti cumpara praline pentru a le oferi drept cadou, gustul deosebit al acestora fiind motivul pentru care le aleg.

milka-thank-you

Conform aceluiasi studiu, 69% dintre respondenti prefera noua reteta I love Milka cu alune datorita continutului bogat in bucatele de alune, iar  55% apreciaza noua reteta I love Milka cu crema de capsune datorita aspectului, consistentei fine a cremei, dar si a gustului.

Categoria de praline a Kraft Foods cuprinde urmatoarele variante:

  • I love Milka Alune (137,5g, 110g si 38,5g);
  • I love Milka Capsune (120g);
  • Milka Thank You (120g si 150g).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre