Calatoriile cu copiii in Brasov: Activitati pentru familie

/ / Modificat: 2024-05-23
Calatoriile cu copiii in Brasov: Activitati pentru familie

 

Gandul unei escapade la Brasov cu intreaga familie suna ca o aventura minunata, nu-i asa? De cele mai multe ori, insa, o calatorie cu copiii poate fi mai dificil de gestionat. Trebuie sa gasesti activitati captivante pentru cei mici, sa te asiguri ca ai suficiente provizii si sa iei in considerare toate necesitatile specifice pentru siguranta si confortul lor.

Dar cu putina pregatire si cu o idee clara despre ce te asteapta, vizita in Brasov cu familia poate fi una dintre cele mai frumoase experiente pe care le veti avea impreuna. Exploram in cpntinuare o serie de activitati distractive si captivante pe care le poti incerca in Brasov, pentru a te asigura ca intreaga familie se va distra si va crea amintiri de neuitat.

Dino Parc

Fie ca urmasii tai sunti sau nu pasionati de dinozauri, o vizita la Dino Parc Rasnov va garanteaza o aventura fascinanta pentru intreaga familie! Gasesti usor o cazare in Brasov pe TravelScan.ro, iar drumul pana la Rasnov nu depaseste 20 de minute. Puteti petrece apoi intreaga zi la Dino Parc!

Copiii se vor bucura de locurile de joaca special amenajate, unde se pot juca si explora in voie. De asemenea, veti putea parcurge traseul prin parc, care este conceput ca un muzeu in aer liber, oferind informatii detaliate despre fiecare specie de dinozaur expusa. Pentru cei mici, sunt disponibile si ateliere de creatie, unde pot pune in practica imaginatia si pot picta figurine in forma de dinozauri.

In plus, parcursul printre copaci este o experienta de aventura pe care toata familia o poate incerca. Nu uita sa faceti o oprire la Dino Trenuletul, sa explorati labirintul laser si sa va bucurati de experienta cinematografului 9D. La finalul vizitei, puteti alege suveniruri tematice din magazinul din parc, pentru a va aminti mereu de aventura voastra preistorica.

Parc Aventura

Parcul Aventura din Brasov este locul ideal pentru o zi plina de aventura si distractie pentru intreaga familie, inclusiv pentru cei mici! Aici veti gasi o varietate de trasee si activitati potrivite pentru toate varstele si nivelurile de experienta.

Cu 16 trasee de dificultate progresiva, copiii vor avea ocazia sa exploreze si sa se distreze intr-un mediu sigur si controlat. Fiecare participant primeste un echipament de securitate adecvat, astfel incat toti membrii familiei sa se bucure in deplina siguranta de aventura pe care o ofera parcursul. Pentru copiii peste 14 ani, „Marea Tiroliana peste Lac” este o atractie de neratat!

In plus, daca aveti nevoie de o pauza si de energie suplimentara, puteti vizita barul si food truck-ul din parc, unde veti gasi o varietate de gustari si bauturi delicioase.

Parcul Aerotec

Dupa ce explorati frumusetile orasului vechi, cand cei mici isi doresc o pauza de la istorie, puteti face o scurta escapada pana in Parcul Aerotec.

Situat la aproximativ 7 minute distanta cu masina de la Bastionul Tesatorilor, acesta reprezinta o optiune minunata. Aici, cei mici se pot juca in voie intr-un avion de tip Airbus, precum si in alte elemente cu tematica aeronautica, cum ar fi o racheta si un turn de control.

Parcul ofera o varietate de facilitati, inclusiv tobogane, plase de catarare, tiroliana si multe altele, toate menite sa starneasca interesul si sa ofere distractie copiilor.

Acum ca ai descoperit trei optiuni distractive si captivante pentru a petrece timpul in Brasov cu cei mici, este momentul sa te pregatesti pentru o aventura de neuitat alaturi de familie! Poti rezerva simplu si rapid cazarea in Brasov pe Travel Scan, in timp real.

Apoi, indiferent daca alegeti sa va incercati puterile la Parcul Aventura, sa descoperiti fascinanta lume a dinozaurilor la Dino Parc sau sa lasi copiii sa se joace intr-un avion in Parcul Aerotec, experienta va fi cu siguranta una placuta pentru toata lumea. Astfel, te vei bucura de o calatorie fara stres si te vei concentra pe entuziasmul momentului alaturi de cei dragi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Activitati aer liber copii Brasov Parcuri

Articole recomandate

Citeste si despre