Brad artificial alb, hit al Craciunului trecut

/ / Modificat: 2022-06-28
Brad artificial alb, hit al Craciunului trecut

Fiecare dintre noi tanjeste dupa un Craciun cu zapada ca in povesti. Din pacate, realitatea este ca, in ultimii ani, rareori ninge de Craciun. Poate de aceea tot mai multi oameni opteaza pentru un brad artificial alb pentru a crea o atmosfera de iarna, cel putin in sufrageria lor. Brazii artificiali albi devin din ce in ce mai populari si tot mai multi oameni ii cauta in fiecare an.

Cum se obtine un brad artificial alb

Brad artificial de Craciun

Brazi artificiali albi si cu zapada sunt fabricati folosind cea mai recenta tehnologie. Straturile de zapada artificiala ignifugata se aplica treptat pe ramuri sau pe intregul brad. Este garantat ca nu se poate distinge de zapada reala.  Zapada artificiala se aplica in acest mod atat pe brazii 3D, cat si pe brazii clasici din PVC. Cel mai recent sistem de aplicare asigura ca zapada nu cade. Bineinteles, la prima intinderii a crengilor, partile de zapada necapturate sunt eliberate si cad de pe brad.

Brad artificial acoperit de zapada sau complet alb

Brad alb artificial

Daca nu va doriti un brad artificial acoperit cu zapada groasa si complet alb, puteti opta pentru un brad usor acoperit cu zapada, care are doar la capetele ramurilor un strat de zapada artificiala. Un astfel de brad este o alegere buna pentru cei care nu se pot decide daca vor un brad de Craciun alb sau verde.

Cum sa decorati un brad artificial alb

Daca credeti ca un brad artificial alb este dificil de decorat, va inselati. Puteti decora un brad artificial alb la fel de modern si de bun gust ca si un brad verde. Dovada stau fotografiile cu care se lauda proprietarii unor astfel de brazi artificiali de un alb fabulos. Poate ca cea mai populara combinatie de culori de ornamente pentru un astfel de brad alb este rozul pal in combinatie cu argintiu, auriu sau alb, dar ornamentele aurii pur sau argintii vor arata la fel de bine pe un brad de Craciun alb. Daca sunteti un fan al culorilor traditionale de Craciun, puteti folosi decoratiuni de Craciun rosii pentru a decora un brad alb si le puteti combina elegant cu auriu, alb sau verde.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Brad de craciun Impodobire brad Craciun

Articole recomandate

Citeste si despre