Aveti grija de sanatatea familei voastre!

/ / Modificat: 2013-04-24
Aveti grija de sanatatea familei voastre!

Conform unor statistici din Europa, s-a demonstrat ca speranta de viata a femeilor este cu sase ani mai mare decat cea a barbatilor, toate acestea in conditiile unui ritm de viata moderat, fara excese. Insa majoritatea femeilor din zilele noastre indeplinesc mai multe roluri, iar stresul si activitatile zilnice isi pot pune amprente nebanuite asupra organismului lor.

Mame, sotii, femei cu o cariera solicitanta – toate sunt predispuse la boli, datorita factorilor de risc din mediul inconjurator. Ba mai mult, femeile trebuie sa-i protejeze si pe cei dragi. De aceea, medicii afirma ca este absolut necesar ca o persoana sa faca un control anual de rutina, pentru a preveni orice amenintare asupra sanatatii.

De acum, serviciile profesioniste ale celor mai buni specialisti din domeniu va stau la dispozitie! Clinica BluMed ofera servicii de calitate, dedicate cu precadere copiilor si femeilor. Echipamentele moderne si profesionalismul cu care lucram sunt doar cateva dintre elementele unui cadru medical de succes.

Misiunea noastra este de a asigura o evaluare corecta a starii de sanatate, oferind un diagnostic precis. Respectul pentru pacienti, alaturi de calitatea serviciilor pe care le oferim si responsabilitatea cu care actionam sunt doar cateva dintre principiile dupa care ne ghidam.

Va asteptam cu drag in Calea Dudesti numarul 145, sa va convingeti!

Afla mai multe pe www.blumed.ro.

Programari: 031/437.89.80; 031/437.89.81 si 031/437.89.82

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre