7 MINUNI pe care le simti cand sora ta devine mama

/ / Modificat: 2019-08-23
7 MINUNI pe care le simti cand sora ta devine mama

 Nu sunt copiii tai, dar ii iubesti ca si cum ar fi. Si in timp, iti vei da seama ca momentele impartasite cu ei au o influenta mare asupra fericirii si bunastarii tale.

Aceasta postura de a nu fi mama, ci sora si de a trai o parte din poveste alaturi de ea te marcheaza foarte mult.

Minuni pe care doar matusile le inteleg

1. Iti explodeaza inima

Inima ta creste cu fiecare nepot care se naste. Ca si in inima mamelor, exista intotdeauna loc si in inima matusilor.

2. Traiesti din nou copilaria

Ai ocazia sa faci cu nepotii tai tot ce nu ai facut cand erai copil. Sau mai bine: poti juca din nou cele mai frumoase jocuri ale copilariei si adolescentei tale.

3. Sunt oglinda ta

Te reflecti in nepotii tai. Nu numai pentru ca iti revezi copilaria, ci te ajuta sa-ti amintesti printr-o alta perspectiva educatia pe care parintii tai ti-au oferit-o. Cand vezi cat de greu este sa ai grija de un copil, te gandesti la modul in care mama ta a avut grija de tine si de fratii tai.

4. Doar distractie, zero responsabilitate

Poti incerca lucruri absurde. Fiind matusa, nu trebuie sa te confrunti cu responsabilitatea unei diete echilibrate si nici nu trebuie sa le spui "NU" nepotilor. Le dai totul si esti matusa cool.

5. Dezvolta-ti creativitatea

Te obliga sa dezvolti un talent special pentru a raspunde la intrebari incomode. Astfel, iti imbunatatesti creativitatea la un nivel mult mai complex si mai ridicat.

6. Esti complicea lor

Te fac sa razi cand spun lucruri nepotrivite sau spun ceva rau. Ceea ce nu stiu parintii lor este ca i-ai invatat sa pastreze secretul.

7. Te ajuta sa fii mai responsabila

Cand esti matusa ai ocazia sa ingrijesti un copil si asa vezi ce responsabilitati implica acest lucru. In acest fel, iti poti da seama daca esti pregatita sa devii mama.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre