Elite Business Women invita femeile cu afaceri in Romania sa participe la o noua intrunire, The Power of Focus

/ / Modificat: 2019-04-03
Elite Business Women invita femeile cu afaceri in Romania sa participe la o noua intrunire, The Power of Focus

Elite Business Women (https://elitewomen.org), comunitatea femeilor antreprenor din Romania invita femeile cu afaceri in Romania sa participe la o noua intrunire – The Power of Focus.

Intalnirea are rolul de a facilita accesul participantelor la dezvoltare continua personala si in afaceri si se bazeaza pe discutii active intre invitatii Elite si femeile care sunt active in viata profesionala.

elite1

“Romania are nevoie de antreprenori si este de datoria noastra sa educam mediul privat pentru a obtine performanta si rezultate eficiente. Atentia, concentrarea si agilitatea sunt esentiale pentru succes“, declara Ioana Arsenie, Ambasador Elite Business Women Bucuresti.

Evenimentul va avea loc in data de 10 aprilie 2019, incepand cu ora 18:30, la Regus Spaces Unirii, Bucuresti. Inscrierile se realizeaza pe email: ioana.arsenie@elitewomen.org

Speakeri: Georgiana Vasile (sanatate), Mihaela Hurezeanu (focus personal si angajati), Raluca Mitic (focus clienti) si Ramona Predescu - country manager Regus Romania.

Elite2

Despre Elite Business Women

Elite Business Women a pornit ca un mic grup de femei care discutau in mediul online despre importanta antreprenoriatului feminin in societatea moderna, iar in cativa ani aceasta idee s-a transformat in cea mai mare companie de educatie antreprenoriala feminina din Romania. Intreaga strategie a fost pusa la punct de Bianca Tudor, care, la 22 de ani, si-a descoperit aptitudinile manageriale in proiecte internationale si a dorit sa dea o voce puternica, incredere si curaj, si altor femei care au abilitati antreprenoriale si vor sa patrunda in lumea afacerilor.

Peste 8000 de companii formeaza Elite Business Women – cea mai mare companie de educatie antreprenoriala din Romania, peste 5000 participanti la peste 140 de evenimente Elite Business Club, 15 conferinte internationale (Londra, Lisabona, Roma) si multe proiecte in derulare.

In Bucuresti, in ultimele 12 luni, au avut loc 10 evenimente cu peste 340 participanti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Femei

Articole recomandate

Citeste si despre