Sucuri care te ajuta sa slabesti

/ / Modificat: 2017-06-30
Sucuri care te ajuta sa slabesti

Antioxidantii reduc inflamatiile, lupta impotriva bolilor si imbatranirii premature si te ajuta sa slabesti. Flavonoidele si acizii fenolici previn depunerea de grasimi. Pentru a slabi este indicat sa renunti la bauturile carbogazoase si sa le inlocuiesti cu sucuri naturale din fructe si legume.

Aceste sucuri naturale te vor ajuta sa scapi de kilogramele nedorite si sa ai o sanatate de fier. Pentru efecte maxime, consuma aceste sucuri in stare naturala.

Iata mai jos cateva sucuri naturale pe care sa le consumi atunci cand esti la dieta:

Suc de rodie

Acest suc contine toate tipurile de antioxidanti. Te ajuta sa slabesti, insa te protejeaza si de numeroase tipuri de cancer. Este ideal si pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare.

Suc de struguri

Sucul de struguri este o sursa importanta de antioxidanti. Este ideal pentru curele de slabire, previne formarea de cheaguri de sange si protejeaza inima. Sucul de struguri reduce si tensiunea arteriala.

Suc de afine

Sucul de afine este bogat in antioxidanti, necesari organismului uman. Acest suc contine si fibre si vitamina C. Previne imbatranirea prematura si regenereaza celulele creierului. Dintre toate sucurile de fructe, sucul de afine este cel mai sarac in calorii.

Suc de cirese negre

Sucul de cirese negre este bogat in antioxidanti si lupta impotriva imbatranirii premature. Este ideal si pentru sportivi, diminuand durerile musculare cauzate de exercitiile fizice intense.

Suc de merisoare

Sucul de merisoare este bogat in antioxidanti si vitamina C. Previne infectiile urinare si lupta impotriva bacteriilor.

Autor: Mihaela Rotaru

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Suc Sucuri Slabire Afine Cirese Merisoare Slabit femei Dieta slabit Struguri

Articole recomandate

Citeste si despre