Secrete de slabit ale femeilor europene

/ / Modificat: 2017-01-09
Secrete de slabit ale femeilor europene

Curele de slabit sunt rareori necesare atunci cand ai un regim de viata sanatos in care incorporezi mai multe obiceiuri ce te ajuta sa nu depui kilograme in plus. Afla secretele alimentare care le mentin slabe pe unele femei europene.

Islandezele, dieta bogata in peste

In medie, consumul anual de peste in Islanda este aproape de sase ori mai mare decat media mondiala. Acizii grasi din pestele oceanic au mai multe efecte benefice asupra siluetei.

Consumul ridicat de peste impiedica formarea grasimilor pe abdomen si potoleste foamea timp de pana la sase ore dupa masa.

Grecoaicele, ulei de masline si vin

Combinatia de ulei de masline si vin alb si rosu din dieta grecoaielor are efecte extraordinare in mentinerea greutatii.

Alcoolul ajuta celulele sa absoarba mai multa insulina, hormon ce le ajuta sa absoarba carbohidratii inainte sa fie prelucrati in grasimi. Uleiul de masline scade apetitul si antioxidantii pe care ii contine grabesc arderea grasimilor.

Finladezele, cafea inainte de masa

Tara cu cel mai mare consum de cafea pe cap de locuitor, Finlanda se lauda cu o rata foarte mica a obezitatii.

O ceasca de cafea naturala bauta cu jumatate de ora inainte de masa iti scade apetitul cu pana la 35% si grabeste arderea grasimilor.

Britanicele, mic dejun consistent

Chiar daca nu vei gasi in nicio dieta un mic dejun foarte consistent, pentru care nu se numara calorii, se pare ca acest obicei alimentar al britanicelor le ajuta sa se mentina in forma.

Cand corpul primeste o masa consistenta de dimineata, metabolismul este accelerat, iar glicemia este reglata, lucru ce iti potoleste foamea pentru mai mult timp, ajutandu-te sa renunti la 150 de calorii pe zi.

Autor: Teodora Gheorghe

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cura de slabire Grecia Marea britanie

Articole recomandate

Citeste si despre