Dieta potrivita in functie de zodie

/ / Modificat: 2017-02-20
Dieta potrivita in functie de zodie

A-ti mentine greutatea ideala este un efort multidisciplinar, care implica reguli si masuri luate atat in domeniul alimentatiei, cat si al sportului si sanatatii mentale, dar si urmarirea unor indicatii pe care semnul zodiacal in care te-ai nascut ti le furnizeaza. Afla care este dieta potrivita pentru tine, in functie de zodie!

Berbec

Daca te-ai nascut in zodia Berbecului, atunci dietele de slabit pe termen scurt sunt metode de succes atunci cand vrei sa slabesti. Cand vine vorba de alimentatie, nu-ti poti lua un angajament pe termen lung, de aceea, dietele elaborate sunt sortite esecului.  

Taur

Taurul este ceva mai "lenes" la capitolul miscare fizica, de aceea, metoda de slabit bazata pe sport nu este o idee pe care o va adopta cu bratele deschise. Asadar, este indicat sa isi concentreze atentia pe alimentatie, iar o dieta echilibrata, bazata pe fructe, legume si, in general, pe cruditati este perfecta pentru acest semn zodiacal.  

Gemeni

Dietele echilibrate reprezinta secretul succesului unui slabit definitiv, dar si sanatos daca esti Gemeni. Dietele-minune sau rapide nu vor face decat sa-ti dea sanatatea, dar si silueta, peste cap.

Rac

Pe langa faptul ca esti gurmanda din fire, ai si o predilectie catre mancatul emotional, de aceea, grija pentru sanatatea emotionala este o parte importanta din succesul unei diete de slabit. In rest, renuntarea la grasimi si adaugarea mai multor fructe si legume in meniu ar trebui sa fie suficiente pentru a-ti remodela silueta.

Leu

Leul isi poate pune nadejdea intr-o dieta bazata pe legume, in special pe cele verzi, bogate in fier, intrucat este predispus la anemie feripriva. In rest, alimentatia echilibrata, slaba in calorii, dar bogata in nutrienti esentiali este suficienta pentru a slabi.

Fecioara

Dietele hipocalorice sunt reteta ideala pentru eliminarea kilogramelor in plus care-ti dau batai de cap. Ai nevoie de o reducere drastica a caloriilor furnizate organismului, balansata de un program echilibrat de miscare fizica, astfel incat sa ai rezultate cat mai mari si mai spectaculoase.

Balanta

Echilibrul intre alimentatie si sport este exact ceea ce ai nevoie, ca Balanta, pentru o silueta zvelta si o sanatate de fier. Opteaza pentru diete echilibrate si cere suportul unui apropiat pentru a te motiva sa duci la bun sfarsit regimul.

Scorpion

Scorpionul este adeptul dietelor extreme, la limita, intrucat este perseverent si nerabdator. Prefera rezultatele imediate decat cele pe termen lung.

Sagetator

Desi esti nevoita sa iei si masuri alimentare pentru a slabi, sportul ramane solutia pentru pierderea masiva a kilogramelor care te incurca.

Capricorn

Dietele de slabit echilibrate, pe termen lung, reprezinta solutia pentru un Capricorn calculat si dornic de a obtine cele mai bune rezultate, prin cele mai sanatoase mijloace.

Varsator

Daca esti Varsator, dieta saraca in grasimi sau hipocalorica reprezinta metoda de slabire ideala, care da cele mai bune rezultate in cazul tau.

Pesti

Armonia minte-corp este secretul greutatii ideale pentru tine. Acest lucru inseamna ca nu doar alimentatia si sportul sunt de baza in remodelarea corporala, ci si sanatatea emotionala. Antrenamentele de yoga, pilates sau meditatie sunt esentiale pentru slabit.

Ti se pare ca dieta sau metoda de slabire aleasa de zodia ta ti se potriveste sau nu? Spune-ne parerile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete slabit Slabit femei

Articole recomandate

Citeste si despre