Romantismul dupa nastere

/ / Modificat: 2006-11-06
Romantismul dupa nastere


  

Faptul ca suntem parinti nu ne impiedica sa pastram romantismul viu si sa fim creativi in momentele de apropriere fizica. Am adunat cateva idei de la mamici pasionale care sa va inspire, sa nu mai aveti rabdare pana cand ajungeti acasa si sa le puneti in aplicare. Bineinteles, cateva scenarii clasice intotdeauna ajuta: vin, muzica, lenjerie si copiii dormind. Dar uneori, chiar si un e-mail sau un dus impreuna - pana la urma cei dornici sunt adesea cei mai inventivi.

Flirtul si cyber flirtul

  • "Ii trimit sotului meu un e-mail spunandu-i ca nu mai am rabdare sa fiu singura cu el. Cand ajunge acasa continuam sa flirtam pana cand adorm copiii. Deasemenea pariem pe orice: meciuri de fotbal, finalul unui film la care ne uitam si miza: favoruri."

  • "Noi ne trimitem mesaje scrise pe telefonul mobil: scurte, dulci si ne complimentam reciproc, apoi ne dam intalnire la cina. Adesea lasam treburile casnice neterminate si incercam sa nu ne batem prea tare capul cu asta. Nu asteptam mult unul de la celalalt, nu ne impunem nimic dar incercam sa nu ne dezamagim. Am invatam ca lucrurile astea sunt vitale pentru a mentine viu mariajul nostru, nu numai romantismul."

  • "Daca sotul meu este la calculator ma duc la el si-i masez spatele, aratandu-i ca ma gandesc la el. Daca eu spal vasele, el vine langa mine si-mi atinge sanii. Cu un copil de 2 ani in casa, sexul nu este atat de des cum obisnuiam inainte, dar cu toata "joaca" asta nu dureaza mult pana ne vine cheful, "to get in the mood", cum spun americanii."

  • "Cand toate celelalte planuri cad si suntem disperati, ii spun sotului ca s-a stricat un robinet la baie si trebuie reparat imediat. Incuiem usa dupa noi pentru ceva rapid, cu putin ajutor din partea lui Barney sau Cartoon Network."

    Dusul magic


  • "Unul dintre lucrurile noastre preferate este dusul impreuna. Este ceva care oricum trebuie sa-l facem, asa ca il facem impreuna. Imediat ce fetita noastra adoarme ne grabim amandoi spre dus unde discutam despre orice ne trece prin cap. Grijile si fricile noastre se scurg odata cu apa iar noi ramanem linistiti, relaxati si ne bucuram unul de celalalt."

  • "Suntem intotdeauna obositi, copilul nostru de 3 ani, adoarme foarte greu si romantismul este ultimul lucru la care ne gandim.Totusi, daca nu gasim o cale sa fim intimi, ne distantam si incepem sa ne rastim un pic unul la celalalt. Asa ca, uneori il astept sa vina acasa de la servici si intram la dus impreuna. De obicei terminam cu sex si imbratisari, important este ca ramanem conectati."

    Intalniri acasa si nu numai


  • "Prepar o cina romantica pentru doi (dar rapid si usor, sau comand ceva) si trimit o invitatie prin e-mail sotului la servici. Dupa ce adoarme copilul, ascultam putina muzica, umplem paharele cu vin si bineinteles, urmeaza desertul."

  • "Lasam copilul cu bunicii si ne dam intalnire, dar nu o intalnire obisnuita de casatoriti. Nu plecam impreuna, ne intalnim intr-un loc ca si cum atunci ne-am vedea pentru prima oara. Cateodata ne prefacem ca suntem altcineva, ultima oara eu am fost stewardesa iar el a fost politist."

  • "Dupa nasterea copiilor, femeile sunt de multe ori ingrijorate de felul in care arata: au vergeturi, sanii nu atat de fermi, abdomen nu prea plat. Se gandesc probabil ca nu mai sunt atragatoare pentru partenerul lor. Secretul nostru? Ne spunem constant cat de mult ne iubim si "multumesc"pentru ca m-ai ajutat sa aduc copilul nostru pe lume. Sotul meu imi spune ca-si doreste inca 10 copii cu mine. Stiu ca nu vorbeste serios, dar ma face sa ma simt sexy, atragatoare si toate gandurile despre abdomen plat dispar."

    Sursa Babyblog.ro <
  • Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Articole recomandate

    Citeste si despre