Metode pentru improspatarea relatiei

/ / Modificat: 2017-01-10
Metode pentru improspatarea relatiei

Esti intr-o relatie care desi merge bine, pare ca nu mai aduce nimic nou? Ce-ai zice daca te-ai implica putin mai mult pentru a o reimprospata? Pentru a-ti fi cat mai usor, ti-am pregatit mai jos cateva sfaturi care iti pot fi de folos.

1. Plecati intr-o mini vacanta spontana

Daca nu ati plecat pana acum impreuna, atunci acum este momentul sa puneti la cale o calatorie. Nu este nevoie sa fie neaparat un concediu, ba chiar este de preferat sa fie ceva spontan, peste week-end. Ganditi-va la calatorie impreuna si stabiliti unde veti merge. Veti vedea cat de mult va va ajuta sa va cunoasteti mai bine si sa apreciati momentele petrecute impreuna.

2. Pune intrebarile dificile

Daca ai senzatia ca relatia voastra nu merge nicaieri, chiar daca nu sunt probleme, insa se simti aparitia unei usoare obisnuinte si blazari, poate este momentul sa pui intrebarea ce mare. "Unde merge relatia noastra?" sau "Ce zici sa ne mutam impreuna?" Chiar daca nu sunt cele mai usoare discutii de purtat intr-o relatie, vei vedea astfel cum stati si care este directia spre care se deplaseaza relatia voastra.

Este important ca in momentul in care aduci aceste intrebari in discutie amandoi sa fiti relaxati si dispusi sa vorbiti despre voi. Nu trebuie sa para o discutie adusa cu forta, ci o continuare natura a discutiei voastre anterioare.

3. Ce zici de o discutie adevarata?

Cu siguranta vorbiti mai tot timpul. Despre munca, diverse persoane din viata voastra, lucruri auzite sau diverse barfe, insa vorbiti cu adevarat? Cand ati purtat ultima discutie serioasa.Vorbiti-va despre visele voastre, despre temerile voastre, despre planurile voastre comune.

Daca reusiti sa vorbiti deschis si relaxat despre lucruri care sunt in general incomode, veti reusi sa va apropiati mai mult si sa creati o legatura mult mai puternica intre voi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Relatie cuplu Cuplu Comunicare in cuplu

Articole recomandate

Citeste si despre