8 trucuri pentru o viata sexuala activa

/ / Modificat: 2012-10-03
8 trucuri pentru o viata sexuala activa





   

Iti mai aduci aminte de momentele in care abia asteptai sa sari sub patura in fiecare noapte langa partenerul tau, iar somnul era ultimul lucru la care te gandeai? Atunci cand in timpul saptamanii va prindeau zorii?

Acum, sexul a fost inlocuit cu intalniri de servici si cu noile retete de prajituri pentru viitoarea petrecere a copilului. Sexul a ramas totusi satisfacator, insa daca suntem sincere, a devenit previzibil. Nu este niciodata tarziu sa reiei pasiunea de dinainte si sa readuci intensitatea si entuziasmul din trecut.

1. Sexul - o prioritate

Atunci cand vrei sa pui bani deoparte, esti sfatuit intotdeauna sa nu fii tentat, altfel nu vor mai exista la sfarsitul lunii. Nu exista nici un dubiu ca ai fi gasit pe ce sa-i cheltuiesti. Astfel este si cu viata sexuala. Atata timp cat nu-ti faci timp si nu-ti centralizezi energia asupra acestui lucru, nu se va intampla, iar cu timpul va ajunge la sfarsitul listei tale de prioritati. Planuieste! Oriunde si oricand! Apoi priveste cum pasiunea de alta data va reveni in viata ta.

2. Explora placerile simturilor

Atingerea este foarte importanta intr-un cuplu, odata cu aceasta se secreta un numar de hormoni precum oxitocina si endorfine. Doar gandul la atingere poate duce la secretia de oxitocina, creand dorinta de mai mult. Masajul este unul din multele moduri speciale de a provoca placere partenerului.

3. Lenjeria

Poti apela la lenjeria ta sexy. Va merge de fiecare data! Majoritatea femeilor isi pastreaza astfel de lenjerie pentru ocaziile speciale. Ar trebui sa te gandesti in ce lenjerie ai vrea sa fii prinsa in fata lui Tom Cruise, Mel Gibson sau Brad Pitt? Nu cred ca ar fi vorba de sutienul de bumbac si chilotii asortati, mai mult ca sigur. Nu trebuie sa porti lenjeria sexy doar pentru el, ci si pentru tine, pentru a te simti mai bine in pielea ta.

4. Impartiti cuvinte

Si nu ma refer la povesti de adormit copiii, puteti sa va cititi cu voce tare un paragraf interesant dintr-o revista sau din carti ce tin de sexualitatea fiecaruia. Poate astfel veti fi inspirati.

5. Lista de dorinte

Daca ai putea sa faci orice tine de viata ta sexuala, ce ai alege sa faci? Vrei experiente noi sau vrei sa te simti un adolescent din nou? Imaginatia ta poate sa o ia razna: de la locuri precum cinematografe pana la bancheta din spate a masinii. Ai putea sa iti scrii fanteziile si visele, iar apoi sa le impartasesti si partenerului. Data viitoare cand va veti plictisi, veti stii ce sa faceti.

6. Fantezii

Fantezia este un nou mod de a-ti reincarca bateriile. Cu cat te simti mai sexy de-a lungul zilei, cu atat mai bine si fara nici un dubiu cu cat acest lucru va fi mai des, cu atat se va imbunatati si viata sexuala. Prelungeste acele ganduri romantice de-a lungul zilei si lasa sa te ia valul. Barbatii se gandesc la sex 24/24, iar aceasta preocupare a lor ii face sa fie pregatiti oricand si oriunde.

7. Scapa de imaginea negativa pe care o ai despre corpul tau

Majoritatea femeilor au o impresie foarte proasta despre corpul lor, iar acest lucru poate avea un efect devastator asupra unui cuplu si a vietii sexuale a acestuia. Nimic nu este mai atragator pentru un barbat decat o femeie care are incredere in sine, se simte sexy si se poarta ca atare.

8. Priveste si spune

Este incredibil de excitant pentru un barbat ca femeie sa stie ceea ce o multumeste si nu este timida pentru a-i arata. Daca ceva te nemultumeste din partea partenerului, este indicat sa-i spui pentru a va simti amandoi bine si de ce nu poti sa arati chiar tu? Vorba aceea: O imagine reprezinta cat o mie de cuvinte.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Act sexual

Articole recomandate

Citeste si despre