Opt trucuri pentru o viata sexuala implinita

/ / Modificat: 2007-01-23
Opt trucuri pentru o viata sexuala implinita





 

Toata lumea vrea sa se bucure de sex, dar putini stiu cum sa faca asta. Ai nevoie de o atitudine corecta, de incredere in tine si in partener si sa lasi pudoarea deoparte. Expertii americani, citati de site-ul ediets.com, au intocmit o lista cu opt lucruri de care este bine sa tii cont daca vrei sa fii fericit in dormitor.

Lasa sa se intample! Nu te poti forta sa faci sex, iar goana dupa orgasm provoaca anxietate. Programarea in exces a momentelor de tandrete te va face sa simulezi orgasmul sau sa ai disfunctii sexuale. Adopta atitudinea corecta! Acorda-ti "permisiunea" de a experimenta actele sexuale si placerile lor. Asta inseamna ca trebuie sa lasi deoparte sentimentul de vinovatie, problemele de constiinta sau judecatile inutile. Uita de lista cu ceea ce trebuie sa faci si pregateste-te sa traiesti pur si simplu momentul. Comunica si fii increzator! Ca sa te simti in siguranta in relatia de cuplu trebuie sa fii deschis si sa-ti exprimi sentimentele. Daca vrei ceva, pur si simplu trebuie sa ceri! Acest lucru va crea empatie intre tine si partener.

Alimenteaza-ti dorintele! Dorinta poate scadea in relatiile de lunga durata daca nu esti atent. Listele de cumparaturi si sarcinile casnice pot lua locul romantismului. Cheia este sa gasesti calea spre intretinerea pasiunii. Gandeste-te mereu la lucruri noi pe care le puteti face impreuna: plimbati-va pe malul marii, vizitati un muzeu, cititi o poezie in pat sau faceti-i o declaratie de dragoste partenerului. Iubeste-ti corpul! Nu poti avea un act sexual reusit daca nu esti impacat cu trupul tau. Invata-te sa te iubesti asa cum esti, cu tot cu defecte.

Fa sex protejat! Toata lumea ar trebui sa se obisnuiasca sa se protejeze in timpul actului sexual deoarece nimic nu ucide mai mult dorinta decat ingrijorarea. Sexul protejat poate fi amuzant daca introduceti prezervativele in jocul vostru erotic. Elibereaza-te de stres! Fiecare cuplu are nevoie sa se relaxeze. "Trebuie sa scapi de stres inainte sa faci sex", te sfatuieste psihologul Arlene Goldman. Pentru asta este posibil sa fie nevoie sa-ti pui in ordine prioritatile. Poate ca ai nevoie de mai mult timp liber ca sa te relaxezi. Planifica iesiri in oras cu par-tenerul/partenera o data pe saptamana.

Citeste tot articolul in: Evenimentul Zilei

23 Ianuarie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Act sexual

Articole recomandate

Citeste si despre