Propria baie devine noul SPA

/ / Modificat: 2019-07-18
Propria baie devine noul SPA

De la dusul rapid de inviorare care da startul unei zile cu provocari, pana la baia lunga de relaxare nelipsita din programul unei seri de rasfat, timpul petrecut in baie se adauga starii tale de bine.

Sunt momentele in care iti acorzi atentie, te distantezi de agitatia din exterior, uiti de termenele-limita de la birou sau de drumurile lungi de peste zi si te scufunzi lent intr-o senzatie placuta si linistitoare. Ca o meditatie in care gasesti toate raspunsurile.

senso

In prezent, baia este asociata cu intimitatea, igiena si confortul. Aceasta viziune este rezultatul miilor de ani de civilizatie si a diverselor schimbari prin care asezarile, devenite orase, apoi metropole, dar si culturile le-au suferit ca rezultat al interactiunilor suferite si a evolutiei. Astazi, design-ul mobilierului si a accesoriilor de baie are, pe langa functia practica, si o functie de afirmare a stilului de viata.

Cazi cu forme fluide sau drepte, cu suport sau freestanding, albe sau in diverse culori, cu hidromasaj sau simple...

Sisteme de dus cu jeturi de apa ca o ploaie fina sau ca o cascada, cu forme si dimensiuni variate, termostatate, cu suport si diverse grade de rotire...

senso1

Prosoape fine, pufoase, cu dimensiuni adaptate nevoilor fiecarei persoane si culori placute, vibrante sau linistitoare...

Sunt obiecte si produse care subliniaza discret stilul de viata al fiecarei persoane si care implica toate simturile: vaz – pentru culorile placute si tonurile fine ale mobilierului, auz – pentru sunetul placut al apei, tactil – pentru texturile surprinzatoare, miros si gust – pentru aromele delicioase care inchid in perfectiunea unui cerc ritualul zilnic de rasfat.

SensoDays, distribuitorul de branduri home & deco premium, propune in mijlocul verii produse de calitate superioara pentru baie. Cu design variat, adaptat oricarui stil de viata, practice, utile, simplu de folosit – acestea vin in intampinarea stilului personal si al confortului clientilor care trec pragul virtual sau fizic al magazinelor SensoDays.

Printre brandurile care propun solutii si functionalitati variate pentru obiectele de baie, se numara Hansgrohe, Vitra, Idealstandard, Duravit sau Iris Ceramica. In plus, aromele pregatite de cei mai buni specialisti in arta olfactiva de la Maison Berger purifica aerul si adauga o nota intima incaperilor.

senso2

Hansgrohe Group, lider de proiectare in sectorul de baie, inseamna 118 ani de inovare, design si calitate ireprosabila. Obiectivul: imbinarea perfecta intre design, functionalitate si confort.

IdealStandard Group este unul dintre cei mai importanti producatori de produse si solutii pentru bai private si publice. Scopul lor este de a modela viitorul vietii moderne, alaturi de arhitecti, designeri urbani, firme de constructii si partenerii lor in comert si cercetare. Lucreaza pentru a crea o sinergie fara intrerupere a perfectiunii functionale si a frumusetii estetice.

Pentru brandul Steinberg, designul este elementul principal in crearea unicitatii. Echipa de designeri cauta necontenit noi si noi solutii pentru modele menite sa se integreze perfect si sa completeze stilul de viata al utilizatorilor. Fiecare design Steinberg este actual, individual si oricum altfel decat... conventional.

Duravit este sinonim cu cea mai inalta calitate, design original si tehnologie de imbunatatire a confortului. In prezent, celebritati precum Cecilie Manz, trioul EOOS, Christian Werner, fratii Sieger, Kurt Merki Jr., duo Phoenix Design, Matteo Thun si Philippe Starck alcatuiesc reteaua de design Duravit, in calitate de minti creative si parteneri importanti.

Calitatea si inovatia sunt cu un pas mai departe, cu brandul Iris Ceramica - lider mondial in proiectarea, productia si distributia produselor de inalta calitate din portelan pentru arhitectura rezidentiala, comerciala si industriala. Acesta este un grup identificat pentru talentele sale si care combina excelenta produselor fabricate in Italia la nivel mondial.

Maison Berger intregeste experienta. Cu o istorie si experienta de 120 de ani, dar si cu misiunea declarata de a purifica aerul din interior, dezvolta necontenit produse care imbina arta olfactiva cu stimuli vizuali atractivi. Difuzoarele si lumanarile perfumate cu arome special dezvoltate pentru bai vor intregi fara indoiala experienta.

senso3

Cu ajutorul acestora, SensoDays lanseaza o provocare deosebita: sa iti transformi baia in propriul sanctuar de relaxare.

SensoDays crede ca fiecare persoana are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea intreaga echipa sustine viziunea ca visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care, de 15 ani, www.sensodays.ro reuseste sa recomande si sa ofere cele mai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoana are o filosofie unica de viata si este misiunea asumata de a o ajuta sa o implementeze in casa visurilor sale.

Cu o experienta de peste 15 de ani in managementul categoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logistica impecabila cu livrare in toata tara SensoDays te invita sa adaugi o nota personala.

senso4

#mysensodays

Pe www.sensodays.ro gasiti peste 100 de branduri premium, iar pentru inspiratie va asteptam in cele doua showroom-uri din Bucuresti, Baneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 si Stirbei Voda 160-162.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Baie

Articole recomandate

Citeste si despre