Cele mai apreciate tablouri cu licheni disponibile pe adryiart.ro

/ / Modificat: 2023-02-15
Cele mai apreciate tablouri cu licheni disponibile pe adryiart.ro

AdryiArt pune pe primul loc exprimarea personala si manifestarea originalitatii prin provocarea la creativitate, transmitand, prin fiecare decoratiune artistica, emotii intense ce prind viata in atelierul de creatie ce provoaca limitele imaginatiei.

Elementele decorative reprezentate prin tablouri cu licheni pot transforma o incapere obisnuita intr-una deosebita, combinand unicitatea naturii cu tehnicile moderne ale design-ului interior. Procedeul de stabilizare al plantelor este 100% natural, mentinand textura si culoarea vie a materialelor vegetale pana la 15 ani, in conditii de pastrare optime.

Lichenii decorativi utilizati in creatiile AdryiArt sunt plante 100% naturale, trecute printr-un proces de stabilizare ce implica extragerea sevei si inlocuirea acesteia cu un produs ecologic pe baza de glicerina vegetala, saruri, apa si colorant alimentar.

Asa sunt obtinuti lichenii stabilizati. Desi in mediul lor natural se regasesc in nuante deschise de gri sau maro, dupa procesul de stabilizare ei pot fi disponibili, cu ajutorul colorantilor naturali, in peste 20 de culori ce permit crearea unor decoratiuni cu licheni splendide, precum cele prezentate mai jos, ridicate la rang de arta prin pasiunea pentru natura, frumos, forma si culoare:

Tablou rotund Amazon Fern decorat cu muschi, licheni si ferigi stabilizate

Tabloul natural Amazon, decorat cu muschi, licheni stabilizati si diverse modele de ferigi in nuante spectaculoase de verde, aduce in mediile corporate sau case o mica parte din cea mai mare padure tropicala de pe Pamant, cunoscuta, de asemenea, sub denumirea de „Plamanii Planetei” pentru capacitatea sa impresionanta de producere a oxigenului.

Cu un impact vizual pe masura, tabloul cu vegetatie luxurianta amazoniana, creat manual, incepand cu rama care poate lua diferite forme, culori si dimensiuni, si terminand cu aranjamentul plantelor si aspectul final al tabloului, are puterea de a atrage orice privire, fascinand prin frumusete, simplitate si eleganta, asemenea unei opere de arta creata cu iscusinta de natura.

Tablou natural Asparagus Green decorat cu muschi, asparagus si ferigi stabilizate

Tabloul vegetal, alcatuit din plante cu frunzis bogat care sa asigure o cromatica placuta si, totodata, fundalul tabloului, se potriveste in orice incapere, fiind ideal pentru spatiile mai mici in care amenajarea interioara a peretilor vegetali ar insemna, implicit, limitarea suprafetei.

Mixul deosebit de plante, obtinut din muschi plati, bombati, asparagus, ferigi, amaranthus verde si licheni stabilizati confera design-ului interior un plus de naturalete si prospetime, devenind, cu usurinta, centrul de interes in orice incapere. Tabloul hraneste sentimentul de bunastare in cel mai simplu si subtil mod, utilizand tipare de design inspirate din mediul inconjurator si plante naturale ce estompeaza diviziunea dintre interior si exterior.

Tablou rotund Adiant Fern decorat cu muschi bombati si ferigi stabilizate

Printre cele mai apreciate tablouri cu licheni disponibile pe adryiart.ro este inclus tabloul natural Adiant Fern decorat cu muschi bombati, eucalipt stabilizat si diverse modele de ferigi, in tonuri fermecatoare de verde ce revitalizeaza simturile. Integrarea unei decoratiuni cu licheni 3D, cu aspect neconventional, ofera personalitate incaperii, in timp ce culorile vibrante si efectul estetic binedispun inca de la prima vedere.

Prin intermediul creatiei naturale decorative Adient Fern, cu beneficii reale pentru sanatate, s-a urmarit crearea unei reprezentari tridimensionale a emotiei umane, un manifest pentru buna-dispozitie, un conglomerat de vibratii menit sa transmita stari si emotii intense, fie ca aceasta completeaza o zona comerciala, un birou sau un spatiu de locuit.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre